Vårkampanj med oslagbara priser! Se prissänkta bilar
Filter

Köp begagnad elbil

Se våra begagnade elbilar till salu från populära bilmärken som Tesla, Volvo och KIA. Köp elbil online och få den hemlevererad gratis inom några dagar, alltid med minst 12 månaders garanti. Utforska vårt utbud av elbilar tillgängliga för köp eller finansiering.
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sommar- och vinterhjul ingår alltid

Så fungerar det att köpa begagnad elbil online

Att köpa en begagnad elbil online är enkelt! Kolla igenom vårt utbud av begagnade elbilar till salu och hitta den som passar dina behov. När du har hittat en bil för dig kan du välja mellan att ansöka om ett billån eller betala kontant.

Har du redan en elbil som du vill byta in värderar vi den och drar av värdet på den nya elbilens pris. Ett köpeavtal skickas sedan till dig och du godkänner direkt med Bank-ID.

Din elbil levereras direkt hem till dig och du kan provköra bilen i 14 dagar. Känner du dig inte helt nöjd kan du när som helst ångra ditt köp och vi hämtar upp bilen igen utan att det kostar dig något. Hos oss ingår dessutom alltid följande:

 • 14 dagars försäkring
 • Minst 12 månaders garanti
 • Sommar- och vinterdäck

Har du några frågor om våra begagnade elbilar är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl!

Hitta din begagnade elbil hos oss

Här på Carla har vi begagnade elbilar till salu för alla behov. För att hitta rätt elbil för dig finns det några saker som kan vara bra att fundera över:

 • Hur lång räckvidd behöver elbilen ha?
 • Hur stor behöver elbilen vara?
 • Vilken modell är du ute efter?
 • Vad får elbilen kosta?
 • Har du behov av dragkrok?

Elbil och pris

Elbilar finns i flera olika prisklasser beroende på vilket bilmärke och vilken modell du är ute efter. Hur många miltal bilen har och vilken årsmodell du väljer påverkar även priset. En begagnad elbil kan kosta allt från några hundra tusen till närmare miljonen.

Det enklaste sättet för att hitta en elbil hos oss till ett pris som passar dig är att använda vårt filter och välja din prisklass. Du kan även se vårt utbud av elbilar som är på kampanj.

Begagnade elbilar i bra skick

Att köpa en begagnad elbil kan kännas osäkert men när du köper den av oss på Carla garanterar vi att bilen är i bästa möjliga skick. Alla elbilar inspekteras med en lista på över 280 punkter och batteritestas för att du ska kunna känna dig helt trygg med ditt bilköp. Även om elbilen är begagnad garanterar vi att den kommer kännas som ny.

Fördelar med att köpa elbil

 • Hållbart för miljön
  Den främsta fördelen med att köpa elbil är att du bidrar till en mer hållbar värld. En elbil släpper ut mycket mindre koldioxid än fossildrivna bilar.
 • Billigare att köra
  En elbil är billigare att ladda än om du behöver tanka en bil med bensin eller diesel. Dessutom är skatten för elbil lägre.
 • Tystare att köra
  En elbil låter mycket mindre än en bil som drivs av bensin eller diesel, vilket bidrar till minskat trafikbuller och en tystare omgivning.
 • Mindre underhåll
  En elbil har färre rörliga delar vilket innebär att den kräver mindre underhåll än en bil med förbränningsmotor.

Utforska alla våra elbilar i lager

På Carla kan du hitta de populäraste elbilarna från flera varumärken: