Räntekampanj - Endast 6,69% ränta på utvalda bilar! Till erbjudandet
hero image
hero image

Köp begagnad elbil SUV

Köp en elbil SUV hos oss på Carla. Vi har stora elbilar i SUV-klassen från ledande bilmärken som KIA, BMW och Lynk & Co. Du får alltid din bil levererad direkt hem och det ingår 14 dagars provkörning, fri retur och minst 12 månaders garanti i ditt köp.

Elbilar (132)
Rekommenderad
Elbilar (132)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

Stort utbud av SUV elbil

SUV är en förkortning för Sports Utility Vehicle och innebär i korta drag att bilen har mer utrymme än en vanlig personbil. Bilen är flexibel och sportig och har vanligen en extra kraftfull motor.

En stor elbil SUV är en perfekt familjebil med gott om plats för både packning och familjemedlemmar och passar lika bra för stadskörning som att åka långa sträckor. Du får en bil med bekväm komfort och som drivs helt på el och därmed minimerar påverkan på miljön.

Här på Carla har vi ett stort utbud av begagnade SUV elbilar från olika bilmärken.

Vilken är bästa elbil SUV?

Vilken som är den bästa elbil SUV för dig beror på dina behov. Några saker du kan fundera över när du ska välja rätt är hur lång räckvidd SUV:en behöver ha, hur stor den behöver vara och vad den får kosta?

Vill du ha hjälp med att välja bästa elbil SUV för dig är du välkommen att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl!

SUV elbil och pris

Priset på en begagnad SUV elbil beror bland annat på vilket bilmärke du är ute efter men också bilens tillverkningsår och hur många mil bilen har gått.

Vi har SUV elbilar i flera olika prisklasser och du kan enkelt använda vårt filter för att se de som är i just din prisklass. Se även vår kampanjsida för att hitta en SUV elbil till extra bra pris!

Så går det till att köpa elbil SUV på Carla

När du har hittat din nästa SUV köper du den enkelt direkt online på vår hemsida. Klicka på köpknappen och fyll i de efterfrågade uppgifterna. Välj om du vill betala kontant eller ansöka om finansiering. Köpeavtalet skickas till din mejl som du signerar snabbt och enkelt med Bank-ID.

Nu är allt klart och bilen levereras direkt hem till dig helt gratis. I ditt köp ingår alltid minst 12 månaders bilgaranti.

Provkör i 14 dagar

För att du ska kunna känna efter om du hittat rätt bil för dig får du alltid provköra bilen hemma i 14 dagar. Vill du ångra ditt köp hör du av dig till oss så hämtar vi upp bilen igen helt kostnadsfritt. Det ingår 14 dagars rulla ut-försäkring från IF under provkörningsperioden.