Just nu: 6,69% kampanjränta på Tesla Model 3 Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad BMW elbil

Hitta din nästa BMW elbil hos oss. Vi har flera elbilar från BMW, bland annat den populära modellen BMW i3s. Med gratis hemleverans, minst 12 månaders garanti, vinterhjul och provkörning i upp till 14 dagar är vi stolta över att ha Sveriges nöjdaste bilkunder.
Upptäck också våra bilar för BMW företagsleasing med avdragbar moms.

BMW (19)
Rekommenderad
BMW (19)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

Elektrisk körglädje med BMW elbil

BMW är det klassiska bilmärket från Tyskland som nu har släppt en hel rad elektriska bilar. Baserat på fem årtionden av forskning finns det flera elektriska modeller som ger körglädje utöver det vanliga. Elbilarna från BMW är helt utsläppsfria och kan skryta om en legendarisk acceleration. Njut av en svävande känsla ute på vägarna.

Några av deras mest populära modeller är följande:

BMW i3s
BMW iX
BMW iX3
BMW i4

Köp BMW elbil online på Carla

Vi på Carla började vår resa med visionen om att göra det enklare att köpa elbil. Det ska vara lika enkelt att köpa en begagnad elbil som det är med allt annat du kan klicka hem online idag.

Se vårt utbud av begagnade elbilar från BMW och hitta den som passar dig och dina behov. När du har hittat rätt är det bara att klicka på köp och välja om du vill betala kontant eller ansöka om ett billån – därefter sköter vi resten!

Har du redan en bil som du vill byta in går detta bra. Vi drar då av värdet för din gamla bil på priset för din nya BMW elbil.

Hemleverans och provkörning

Vi levererar din BMW elbil direkt hem till dig så snart som möjligt. Du får sedan provköra den i upp till 14 dagar och har därmed gott om tid att känna efter hur du trivs med bilen. Skulle du vilja ångra ditt köp är det inga problem. Kontakta oss så kommer vi och hämtar upp bilen igen helt kostnadsfritt.

Begagnade elbilar från BMW i toppskick

Alla elbilar från BMW som du hittar hos oss är garanterat i toppskick. Vi går igenom varje bil med största noggrannhet och testar allt från batteri till däck. Och självklart rengör vi hela bilen ordentligt så den känns som ny när du får den.

BMW elbil och pris

En ny BMW elbil kan ha ett pris på någonstans mellan 500 000-800 000 kronor. Priset varierar bland annat på vilken modell och vilken utrustning du väljer till.

För en begagnad BMW elbil är priset vanligen lägre. Hos oss kan du hitta begagnade elbilar från BMW där priset ligger mellan 200 000-400 000 kronor. Kolla även in vårt utbud av elbilar som är på kampanj om du vill göra ett fynd!

Kontakta oss vid frågor

Har du några frågor om att köpa en elbil från BMW? Kontakta oss direkt via chatt, mejl eller på telefon 08- 792 01 01!