Räntekampanj - Endast 6,69% ränta på utvalda bilar! Till erbjudandet
Volkswagen kategoribild
Volkswagen kategoribild
Volkswagen logo

Köp begagnad Volkswagen

Köp en begagnad Volkswagen till bra pris här på Carla. Hos oss hittar du ett brett utbud av Volkswagen elbilar och Volkswagen laddhybrider, inklusive populära modeller så som bland annat ID.4, Passat GTE, e-Golf, Golf GTE och e-Up.

Volkswagen (31)
Rekommenderad
Volkswagen (31)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

Begagnade Volkswagen hos Carla

Volkswagen har länge varit en pålitlig aktör inom bilindustrin. Faktum är att företaget grundades redan 1937 och idag är det en av de absolut största biltillverkarna i värden. De är kända för att alltid sträva efter att erbjuda sina kunder det senaste inom såväl teknologi som miljövänliga alternativ.

I takt med den ökande medvetenheten om klimatförändringar och behovet av att minska de globala utsläppen, satsar Volkswagen stort på att erbjuda ett brett utbud av elbilar och laddhybrider.

När du köper din Volkswagen hos oss ingår gratis hemleverans och 14 dagars öppet köp. Dessutom får du alltid minst 12 månaders garanti samt sommar- och vinterhjul.

Volkswagen går i bräschen för den gröna omställningen

Volkswagen är idag en av de ledande aktörerna på elbilsmarknaden. Med modeller som ID.3 och ID.4 erbjuder de kunderna en helt elektrisk körupplevelse som är både effektiv och miljövänlig.

Bilarna kännetecknas av en imponerande räckvidd och snabbladdningsfunktioner som gör det enkelt att integrera elbilar i din vardag samtidigt som du minskar din påverkan på miljön.

Volkswagens konkurrenskraftiga utbud av laddhybrider

För de som föredrar flexibilitet och en övergång till en mer hållbar livsstil erbjuder Volkswagen också ett konkurrenskraftigt utbud av laddhybrider. Dessa fordon kombinerar en traditionell förbränningsmotor med elektrisk kraft, vilket ger dig möjlighet att köra både på bensin eller diesel och ren el.

Med sina laddhybrider, som exempelvis Passat GTE, tar Volkswagen ett stort steg mot att minska utsläppen och erbjuda förbättrad bränsleeffektivitet utan att kompromissa med prestanda eller komfort.

Oavsett om du väljer en ren elbil eller en laddhybrid från Volkswagen, kan du vara säker på att du får en toppmodern bil med imponerande prestanda.

Vanliga frågor om Volkswagen

Vilka varumärken ingår i Volkswagen-koncernen?
I Volkswagengruppen ingår varumärkena Volkswagen Personbilar, Audi, SEAT, ŠKODA, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, Ducati, Volkswagen Transportbilar, Scania och MAN.

Är Volkswagen en bra bil?
Volkswagens modeller är konstant högt rankade bland de mest efterfrågade begagnade bilarna. Den mest omtyckta är Volkswagen Golf, som har gett upphov till en hel bilklass med samma namn. Golf anses vara den perfekta bilen för många svenskar, med en optimal storlek och pålitlig prestanda som håller ägarkostnaderna rimliga.

Var tillverkas Volkswagens bilar?
Volkswagen AG, eller Volkswagengruppen, har sitt huvudkontor i Wolfsburg, Tyskland, och är en av de främsta biltillverkarna i världen, samt den största i Europa. Volkswagengruppen har etablerat 118 produktionsanläggningar i 20 europeiska länder och ytterligare 10 länder i Amerika, Asien och Afrika. Deras bilar säljs i 153 länder och företagsgruppen sysselsätter över 650 000 anställda globalt.

Vad betyder Volkswagen?
Volkswagen betyder folkvagn på tyska, vilket ibland översätts till folkets bil.