hero image
hero image

Köp begagnad Skoda elbil

Hitta en Skoda elbil här på Carla. Vi har flera elbilar från Skoda i populär modeller som Enyaq iV och Citigo E. Hos oss får du alltid gratis hemleverans, fri retur och minst 12 månaders garanti samt att du får provköra bilen i 14 dagar.

Skoda (9)
Rekommenderad
Skoda (9)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Framtidens elbilar hos Skoda

Skoda är den tjeckiska biltillverkaren som nu har flera elbilar anpassade för dagens och morgondagens värld. Skodas elbilar är baserade på modern teknik och drivs till 100 procent på el. De har snabb laddning och lång räckvidd som ger dig en skönare bilfärd.

Välj rätt Skoda elbil för dig

Skoda har elbilar i flera olika modeller:

Enyaq iV
Skodas elbil Enyaq iV är en praktisk SUV som erbjuder hög komfort. Den ger en tyst körupplevelse och har en elegant och stilren design både invändigt och utvändigt.

Citigo
Skodas elbil Citigo är den lilla och smidiga bilen som passar utmärkt för stadskörning. Detta är en prisvärd bil som är bekväm att köra och har hög säkerhet.

Det du framförallt bör fundera över när du ska välja en elektrisk bil är hur mycket räckvidd bilen behöver ha, hur stor bilen ska vara och vad den får kosta. Vill du ha hjälp med att hitta rätt modell för dig är du välkommen att kontakta oss på Carla via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hello@carla.se.

Skoda elbil och pris

En ny elbil från Skoda kan ha ett pris på runt 600 000-700 000 kronor beroende på modell. Köper du en begagnad elbil från Skoda ligger vanligen priset runt 400 000-600 000 kronor men du kan hitta billigare bilar än så beroende på modell, tillverkningsår och hur många mil bilen har gått.

Köp en Skoda elbil begagnad på Carla

Hos oss på Carla är det enkelt att köpa en begagnad Skoda elbil online – var du än befinner dig! Följa bara stegen nedan:

  1. Se vårt utbud av elbilar och hitta den som passar dina behov.
  2. Klicka på knappen “Köp online nu”.
  3. Fyll i de efterfrågade uppgifterna.
  4. Välj om du vill betala kontant eller ansöka om finansiering. Du kan även byta in din gamla bil och få värdet för den avdraget för priset på din nya.
Nu är allt klart och vi levererar din begagnade Skoda elbil hem till dig helt kostnadsfritt inom några dagar. Du får provköra bilen i 14 dagar och kan när som helst under denna period ångra ditt köp.

När du köper en Skoda elbil hos oss ingår alltid minst 12 månaders bilgaranti, rulla ut-försäkring från IF i 14 dagar samt både sommar- och vinterhjul!