Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad Mercedes elbil

Se vårt utbud av begagnade elbilar från Mercedes och hitta din nästa bil. När du köper en Mercedes elbil online hos oss ingår provkörning i 14 dagar, kostnadsfri hemleverans och fri retur samt minst 12 månaders garanti.

Mercedes-Benz (8)
Rekommenderad
Mercedes-Benz (8)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Intelligenta elbilar från Mercedes

Välkommen till en värld av intelligenta elbilar från Mercedes. En Mercedes-Benz elbil drivs helt och hållet på el vilket innebär noll lokala utsläpp och en nästintill helt tyst körupplevelse. Du kan ta ditt ansvar för miljön samtidigt som du får en högklassig bil med en imponerande prestanda.

Mercedes serie med elbilar kallas för EQ och finns i flera modeller:

EQA – Mercedes elbil EQA är en modern och sportig bil som gör varje körning till en upplevelse. Detta är en lyxig SUV där säkerhet och komfort är framträdande. Se våra Mercedes EQA i lager.

EQB – Detta är en större elbil från Mercedes med hela sju sittplatser på tre sätesrader. Fast att bilen har gott om plats är den kompakt och smidig att köra.

EQE – EQE är den eleganta elbilen med en imponerande räckvidd. All utrustning och material är valt med omsorg tillsammans med den senaste tekniken som tar körningen till en ny dimension.

Mercedes elbil och pris

Priset för en ny Mercedes elbil kan gå på upp mot miljonen, men detta beror på vilken modell du är ute efter. För en ny EQA ligger priset i snitt på 550 000 kronor och uppåt beroende på tillval. En EQE ligger runt 600 000 kronor och en Mercedes elbil EQE börjar på runt 750 000 kronor.

Vill du komma ner i pris ska du välja en begagnad elbil från Mercedes-Benz. Priset varierar då beroende på modell, tillverkningsår och hur många mil bilen har gått. Här på Carla kan du enkelt använda vårt filter för att hitta en bil i just din prisklass.

Köp en Mercedes elbil begagnad på Carla<

Hos oss är det lika enkelt att köpa en begagnad Mercedes elbil som att köpa ett par skor. Du kan klicka hem din drömbil oavsett var du befinner dig. Kolla igenom vårt utbud och köp din nya bil direkt online.

Vi levererar din nya Mercedes elbil direkt hem till din dörr inom några dagar. Du får provköra den i 14 dagar och kan när som helst under denna period ångra ditt köp om det inte känns helt rätt. Vi hämtar då upp bilen igen hemma hos dig helt kostnadsfritt.

Här kan du läsa mer om hur du köper en elbil från Mercedes på Carla!

Frågor?

Vill du veta mer om någon av våra Mercedes elbilar eller har några frågor om hur Carla fungerar är du alltid varmt välkommen att kontakta oss! Hör av dig via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hello@carla.se.