Värdera din bil gratis här! Till värdering
Prissankta
Prissankta
rea icon

Kampanj på elbilar!

Vi firar det nya året med extra många elbilar och laddhybrider på kampanj till oslagbara priser. Som alltid när du köper bil på Carla får du gratis och snabb hemleverans, garanti och öppet köp i 14 dagar. Säkra din nya bil idag, till ett riktigt bra pris!

Prissänkta bilar (119)
Rekommenderad
Prissänkta bilar (119)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

Så fungerar det att köpa bil på kampanj

Vi anser att det ska vara lika enkelt att köpa din nästa bil som allt annat du köper online idag. När du hittat din elbil med rabatt är det bara att klicka på köp och fylla i några uppgifter om dig själv.

Välj om du vill ansöka om ett billån eller betala kontant och godkänn sedan ditt köpeavtal med Bank-ID. Bilen levereras hem till dig gratis och du får provköra den i 14 dagar. Är du inte helt nöjd hämtar vi upp bilen igen helt kostnadsfritt.

Följande ingår när du köper en elbil med rabatt hos oss:

För att du ska kunna känna dig helt trygg när du köper en elbil med rabatt hos oss ingår alltid följande i ditt bilköp:

  • Gratis hemleverans
  • 14 dagars provkörning
  • 14 dagars bilförsäkring
  • Minst 12 månaders garanti
  • Sommar- och vinterdäck

Begagnade elbilar på kampanj

Här på Carla har vi ett urval av elbilar på kampanj. Att köpa en bil kan kännas som en stor investering men genom att köpa en elbil med rabatt blir investeringen både mindre och roligare.

Kolla igenom vårt utbud och se om du hittar din nästa bil till ett billigare pris. Vi uppdaterar våra bilkampanjer löpande så håll utkik här på vår kampanjsida om du inte har hittat rätt bil för dig än.

Din nästa bil finns hos oss

Även när du köper en elbil på kampanj är det viktigt att du hittar en bil som passar dig och dina behov. Därför finns det några saker som kan vara bra att tänka på när du bestämmer dig för vilken bil du ska köpa:

  • Vilken räckvidd behöver du?
  • Vad får bilen kosta?
  • Vilket märke/modell är du ute efter?

Alla våra elbilar på erbjudande är noggrant testade

När det kommer till att köpa bil är säkerhet och trygghet två viktiga ledord. Därför kontrollerar och testar vi alla våra begagnade elbilar på kampanj så att din bil är i bästa möjliga skick när du får den.

Vi utgår från en kontrollista på över 280 punkter och går igenom allt från torkarblad och mugghållare till bromsar och batteri. Skulle vi hitta några skador eller fel åtgärdar våra mekaniker som är experter på elbilar detta innan du får den.

Vill du veta mer om någon av våra elbilar på kampanj? Tveka inte att kontakta oss via chatt, mejl eller telefon så svarar vi på alla dina frågor!