Värdera din bil gratis här! Till värdering
hero image
hero image

Köp begagnad Hyundai elbil

Se vårt utbud av Hyundai elbilar och hitta en som passar dig. Vi har elbilar från Hyundai i populära modeller som Kona och Ioniq 5. I ditt köp ingår alltid kostnadsfri hemleverans, fri retur och minst 12 månaders bilgaranti samt provkörning i 14 dagar.

Hyundai (4)
Rekommenderad
Hyundai (4)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Elektrisk framtid med Hyundai elbil

Hyundai har tagit fram ett flera helt elektriska bilar gjorda för att möta morgondagens behov. En Hyundai elbil släpper inte ut någon koldioxid alls under körningen vilket gör denna bil till det miljömedvetna valet.

Oavsett vilken modell du väljer får du en tyst och bekväm bil med lång räckvidd. Att köra en Hyundai elbil är både roligt och bekvämt!

Modeller som imponerar

Kona Electric
En elegant elbil från Hyundai som är utrustad med mängder av säkerhets- och uppkopplingsfuktioner. Dena e-SUV har gott om utrymme, lång räckvidd och snabb acceleration.

Ioniq 5
En stilren Hyundai elbil med futurisk design och blixtsnabb laddning. Tack vare avancerad teknologi och fantastisk dynamik har denna elbil en hisnande prestanda som ger körglädje utöver det vanliga. Se våra Hyundai Ioniq 5 i lager.

Hyundai elbil och pris

Priset på en ny Hyundai elbil kan vara allt från 300 000 upp mot 700 000 kronor beroende på vilken modell och vilken utrustning du väljer.

För en begagnad Hyundai elbil är priset naturligtvis billigare. Här på Carla har vi ett brett utbud av elbilar i fler olika prisklasser. Med vårt filter kan du enkelt välja den prisnivå du är intresserad av. Glöm inte att även kolla igenom våra elbilar som är på kampanj!

Så köper du en Hyundai elbil begagnad på Carla

  1. Hitta en elbil från Hyundai som passar dina behov i vårt utbud.
  2. Klicka på köp online nu.
  3. Fyll i de efterfrågade uppgifterna om dig själv.
  4. Välj om du vill betala kontant eller ansöka om finansiering. Du kan byta in din gamla bil så drar vi av värdet för den på priset för din nya.
När ditt köp är klart levererar vi din begagnade Hyundai elbil direkt hem till dig helt kostnadsfritt. Du får provköra den i 14 dagar och om allt inte känns helt rätt kan du ångra ditt köp när som helst under provkörningsperioden. Vi hämtar då upp bilen igen hemma hos dig utan någon kostnad.

Trygghetspaket ingår alltid

Du får alltid med vårt trygghetspaket CarlaCover när du köper en Hyundai elbil. I trygghetspaketet ingår bland annat minst 12 månaders bilgaranti och rulla ut-försäkring från IF de första 14 dagarna. Du kan läsa mer om CarlaCover här!

Undrar du något? Kontakta oss!

Undrar du något om våra begagnade elbilar från Hyundai? Tveka inte att kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hello@carla.se.