Back to work! Upp till 45 000 kr i rabatt på elbilar & laddhybrider. Se erbjudande
hero image
hero image

Köp begagnad fyrhjulsdriven elbil

Här hittar du alla våra fyrhjulsdrivna elbilar. Vi har ett brett utbud av begagnade elbilar med fyrhjulsdrift från bilmärken som Tesla, Audi och Polestar. Gratis hemleverans, fri retur, provkörning i 14 dagar och minst 12 månaders garanti ingår alltid i ditt köp.

Elbilar (90)
Elbilar (90)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sommar- och vinterhjul ingår alltid
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

Elbil med fyrhjulsdrift klarar alla miljöer

Fyrhjulsdrift på en elbil innebär helt enkelt att bilen har drivning på alla fyra hjulen och inte enbart fram- eller bakhjulen. Bilens kraft fördelas på hjulen dit där kraften behövs och därmed får du en elbil med hög prestanda som klarar såväl stadstrafik som tuffare miljöer.

Fördelar med en fyrhjulsdriven elbil

Det finns ett antal fördelar med en fyrhjulsdriven elbil:

  • Du får en tyst och följsam bil med minimal miljöpåverkan.
  • Du får bättre grepp på vägen, framförallt vid vinterväglag vilket gör bilen säkrare att köra.
  • Du får en mer kraftfull bil som passar om du ofta kör med släp.
  • Du får minskat slitage på däcken eftersom slitaget fördelas jämt över alla fyra däck.

Stort utbud av begagnade elbilar 4WD

Här på Carla har vi ett stort utbud av begagnade fyrhjulsdrivna elbilar att välja mellan. Några populära modeller är följande:

Enkelt att köpa begagnad elbil med fyrhjulsdrift

På Carla har vi gjort det hur enkelt som helst att köpa en begagnad elbil med fyrhjulsdrift. Välj din nästa bil i vårt utbud och köp den direkt online via vår hemsida.

Du kan välja mellan att betala hela bilen direkt kontant eller ansöka om finansiering. Du kan även byta in din gamla bil så drar vi av värdet för den på priset för din nya.

Din fyrhjulsdrivna elbil levereras direkt hem till din dörr och du får provköra den i 14 dagar. Skulle allt inte kännas rätt och du vill ångra ditt köp hämtar vi upp bilen igen helt kostnadsfritt.

Ett tryggt bilköp

Alla vår fyrhjulsdrivna elbilar genomgår en omfattande inspektering när de kommer in till oss. Vi utgår från en kontrollista på över 280 punkter där vi går igenom allt från batteriet till vindrutetorkare med mera för att säkerställa att hela bilen är i toppskick. Den rengörs inifrån och ut och är nästintill som ny när du får den.

Det ingår dessutom alltid minst 12 månaders garanti i ditt köp!

Kontakta oss om du har några frågor

Har du några frågor om hur det fungerar att köpa begagnad elbil på Carla eller vill du veta mer om någon av våra fyrhjulsdrivna elbilar? Kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hej@carla.se.