Just nu: 6,69% kampanjränta på Tesla Model 3 Till kampanjen
Polestar
Polestar
Polestar icon

Köp begagnad Polestar

Köp en begagnad Polestar online och få den hemlevererad gratis inom några dagar. Alla våra begagnade elbilar från Polestar batteritestas och kommer med minst 12 månaders garanti och vinterhjul.

Polestar (8)
Rekommenderad
Polestar (8)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Passion och innovation är framtiden

Passion och känsla är det som driver Polestar medan elektricitet och innovation driver deras bilar. Polestar är ett svenskt bilmärke i premiumsegmentet som grundades av Volvo Cars.

Polestar har egentligen varit en del av Volvo sedan 1996 men då inom motorsporten. 2015 blev Volvo helägare av Polestar och då som ett premiummärke under i Volvos segment. Men sedan 2017 är Polestar alltså ett fristående varumärke.

Volvo elbil och Polestar har fortfarande en hel del likheter eftersom båda företagen fortsätter att arbeta tillsammans inom teknik och konstruktion. Visionen är dock att Polestar ska bygga vidare på plattformen som Volvo tagit fram för att kunna producera världsledande elektriska högprestandabilar.

Med en elbil från Polestar får du en modern elbil anpassad för framtiden och baserad på generationer av kunskap och erfarenhet. Du kommer kunna uppleva körglädje utöver det vanliga.

Polestar elbil i flera modeller

Mellan 2019 och 2021 tillverkade Polestar sin första bilmodell som kom att kallas Polestar 1. Detta är en exklusiv bil som endast släppts i 1 500 exemplar. Nästa modell Polestar 2 är bilen med minimalistisk design och en imponerande räckvidd som tar dig längre.

Polestar 3 är en modern SUV utrustad med intuitiv teknologi och omsorgsfulla materialval som även dessa går i hållbarhetens tecken. Det kommer dessutom komma fler spännande modeller framöver som kan vara värt att hålla koll på.

Polestar och pris

Ska du köpa en Polestar elbil som är ny kan prislappen gå upp mot miljonen. Priset på en begagnad Polestar varierar bland annat på när bilen är tillverkad och hur många mil bilen har gått.

Hos oss är priset för en begagnad Polestar runt 600 000-700 000 kronor. Du kan även kolla vår kampanjsida för att se om några elbilar från Polestar finns på erbjudande just nu.

Köp Polestar online hos oss

Att köpa en begagnad Polestar hos oss på Carla är hur enkelt som helst! Allt du behöver göra är att hitta den bil som känns rätt för dig och klicka på köp.

Du får sedan fylla i några uppgifter om dig själv och välja om du vill betala kontant eller ansöka om ett billån via Santander Consumer Bank. Ett köpeavtal skickas till din mejladress och du kan godkänna det direkt med Bank-ID. Nu är allt klart!

Du kan även byta in din gamla bil hos oss oavsett vad för bil det är. Då värderar vi den och du betalar endast mellanskillnaden.

När du köper en Polestar hos oss ingår alltid följande:

  • Minst 12 månaders garanti som inkluderar bilgaranti, vagnskadegaranti och batterigaranti.
  • 14 dagars kostnadsfri rulla ut-försäkring med IF.
  • Sommar- och vinterdäck.

Fri leverans och retur av elbil från Polestar

När du köpt din begagnade elbil från Polestar kommer vi tillsammans överens om ett leveransdatum. Bilen levereras direkt hem till dig oavsett var i Sverige du bor.

För att du ska vara säker på att du har hittat rätt bil för dig får du provköra den i upp till 14 dagar. Vill du ångra ditt bilköp är det bara att du kontaktar oss så kommer vi och hämtar upp bilen igen – helt kostnadsfritt.

Begagnad Polestar i sitt bästa skick

För oss på Carla är det viktigt att du ska känna dig helt trygg när du köper en begagnad Polestar online hos oss. Därför ser vi alltid till att bilen är i toppskick innan du får den.

Vi går igenom hela bilen in i minsta detalj efter en kontrollista på över 280 punkter för att vi ska säkerställa att allt är precis som det ska. Vi batteritestar bilen, inspekterar alla bilens delar, rengör både invändigt och utvändigt och polerar lacken så att din Polestar är som ny när du får den.

Vanliga frågor om Polestar

Är Polestar en svensk bil?
Ja, Polestar grundades i Göteborg 2003 som ett dotterbolag till Volvo Personvagnar. Idag ägs företaget av Volvo Cars och kinesiska Geely.

Var tillverkas Polestar?
Polestar 2 tillverkas vid Volvos anläggning i staden Luqiao i Kina, medan den större suven Polestar 3 planeras för montering vid Volvos fabrik i Charleston, South Carolina, samt även vid en anläggning i Chengdu, Kina. Polestar 1 tillverkades i Chengdu, Kina.

Är Volvo och Polestar samma sak?
Nja. Volvo Cars etablerade Polestar som ett nytt elbilsfokuserat varumärke och är den största institutionella aktieägaren i företaget. Volvo Cars ägarandel i Polestar uppgår till 48,3 procent.

Vill du veta mer om någon av våra begagnade Polestars eller andra begagnade elbilar på lager? Tveka inte att kontakta oss redan idag!