Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad Volkswagen elbil

Vi har många begagnade elbilar från Volkswagen i populära modeller som Golf, ID.3 och ID.4. Köp eller finansiera din nästa Volkswagen elbil hos oss och få gratis hemleverans, minst 12 månaders garanti och vinterhjul.

Volkswagen (12)
Rekommenderad
Volkswagen (12)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

Köp elbil från Volkswagen online hos oss

Vill du köpa en begagnad elbil från Volkswagen kan du gör detta online med endast ett knapptryck – snabbt och enkelt! Kolla igenom vårt utbud för att hitta en bil som passar dina behov. Fundera bland annat över hur lång räckvidd du behöver, hur stor bilen ska vara och vilken modell du vill ha.

När du hittat rätt klickar du på köp och väljer om du vill betala kontant eller ta ett billån. Du får sedan ett köpeavtal skickat till dig som du signerar med Bank-ID.

Följande ingår när du köper Volkswagen hos oss:

  • Hemleverans
  • 14 dagars rulla-ut försäkring
  • Minst 12 månaders garanti
  • Sommar- och vinterdäck

Volkswagens elbilar är starten på en ny era

Volkswagen är ett välkänt bilmärke som är förknippat med klassiker såsom “Bubblan” och “Folkbussen”. Nu är det starten på en ny era och det tyska företaget har flera innovativa elbilar som är bra både för miljön och för dig.

Med en Volkswagen elbil kan du köra säkert och klimatsmart på vägarna oavsett vilken av deras modeller du väljer.

Volkswagen elbil och pris

Volkswagen elbilar kostar runt 500 000 eller mer när de är nya. Köper du en begagnad elbil från Volkswagen är priset lägre och ligger i snitt någonstans runt 200 000-400 000 kronor. Priset beror framförallt på vilken bilmodell du är ute efter men också hur många mil bilen har gått och när den är tillverkad.

Begagnad elbil från Volkswagen i toppskick

För att din begagnade Volkswagen elbil ska vara som ny när du får den går vi igenom hela bilen både invändigt och utvändigt. Vi gör allt från att kontrollera batteri och däck till att polera lacken så att bilen glänser extra mycket när du får den.

För att säkerställa att allt är i toppskick har vi en lista med över 280 punkter som vi utgår ifrån när vi inspekterar bilen. Dessutom får du alltid med ett certifikat till bilen du köper som visar batteriets nuvarande kapacitet och att ett batteritest har gjorts.

Vill du veta mer om någon av våra elbilar från Volkswagen är du välkommen att kontakta oss redan idag!