Värdera din bil gratis här! Till värdering
hero image
hero image

Köp begagnad Volvo elbil

Se vårt utbud av begagnade elbilar från Volvo och hitta din nästa bil till ett bra pris. Med gratis hemleverans, provkörning i 14 dagar, fri retur och minst 12 månaders garanti är vi stolta över att ha Sveriges nöjdaste bilkunder. Dessutom ingår försäkring under provkörningsperioden.
Se också vårt utbud av bilar för Volvo företagsleasing med avdragbar moms.

Volvo (2)
Rekommenderad
Volvo (2)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Designad för dig

En Volvo elbil körs på ren eldrift och har därmed noll i avgasutsläpp. Du får en tyst och miljövänlig bil med kompromisslös komfort som är designad för dig och din vardag.

Volvos elbilar har en lyxig premiumkänsla och flera smarta funktioner som gör körningen enkel och rolig. Med Google inbyggt får du tillgång till bland annat Google Assistent, Google Play och Google navigering med mera.

  • C40 Recharge – Volvos elbil C40 Recharge är deras första helt elektriska crossover. En bil med modern design gjord utan kompromisser. Den har upp till 507 km i räckvidd och kan snabbladda upp till 80 procent på 27 minuter.
  • XC40 RechargeVolvos elbil XC40 Recharge är en helt eldriven kompakt-SUV som erbjuder gott om utrymme och en kraftfull prestanda. Den har en räckvidd på upp till 500 km och kan snabbladda upp till 80 procent på 28 minuter.
Utforska även våra laddhybrider från Volvo.

Här kan du köpa elbil från Volvo begagnat

Här på Carla kan du köpa dina nya bil direkt online. Se vårt utbud av begagnade elbilar från Volvo och välj den som passar dig bäst. Tryck på köp och välj om du vill betala kontant eller ansöka om finansiering. Signera ditt köpeavtal med Bank-ID och sedan är allt klart.

Provkör i 14 dagar

Din Volvo elbil levereras direkt hem till din dörr helt kostnadsfritt. Du får provköra den i 14 dagar och kan när som helst under denna period ångra ditt köp. Då hämtar vi upp bilen igen utan någon kostnad. Under provkörningsperioden ingår det en rulla ut-försäkring från IF.

Volvo elbil pris

Priset på en elbil från Volvo beror på flera olika faktorer. Vilken modell du är ute efter är en del som påverkar priset mycket men även bilens tillverkningsår och hur många mil bilen har gått påverkar. En Volvo elbil börjar på ett pris runt 600 000-700 000 som ny medan en begagnad ligger runt 500 000-600 000 kronor beroende på bland annat utrustningsnivå.

Kontakta oss för mer information

Har du några frågor om våra bilar eller vill veta mer om hur du köper en bil online hos oss är du välkommen att kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hej@carla.se.

Vanliga frågor om elbil från Volvo

Vilken Volvo elbil har längst räckvidd?

C40 är den av Volvos elbilar som har längst räckvidd med upp till 507 km.

Vilken elbil från Volvo ska man välja?

Vilken elbil från Volvo du ska välja beror på dina preferenser. Vill du ha en något större bil ska du välja SUV-modellen XC40. Vill du ha en bil med något längre räckvidd ska du välja C40.

Vad kostar en elbil från Volvo?

En elbil från Volvo ligger i genomsnitt på 500 000-600 000 kronor för en begagnad.