Överraskande enkelt, hela vägen hem till dig.

Alla elbilar på Carla är som nya

När du köper en elbil från oss kan du vara säker på att den alltid är så nära fabriksny som den bara kan vara. Våra experter har inspekterat varje millimeter, reparerat det som behövs och putsat upp bilen både in- och utvändigt. Dessutom batteritestar vi alla våra elbilar så att du ska veta exakt hur mycket kapacitet batteriet har just nu.

Elbilar för alla smaker och plånböcker

Hos oss finns prisvärda elbilar och laddhybrider för alla smaker- utan massa extra kostnader. Alla våra bilar är högst sju år gamla och har ofta bara gått ett fåtal mil. Ibland ingenting alls.

Köp ny elbil online – oavsett var du är

Bara för att det kan kännas som ett stort steg att köpa en elbil online behöver det inte vara krångligt. Hos oss hittar du din drömbil samtidigt som du sitter på bussen eller surfar runt på mobilen under en avslappnande kafferast på jobbet.

Skydd från dag ett. Helt gratis.

Hos oss ingår alltid CarlaCover utan extra kostnad. Skyddet gäller från den dagen du får nyckeln i handen och inkluderar allt från batterigaranti till en bra försäkring om bilen till exempel skulle skadas under din 14 dagar långa provkörningsperiod.

Fri leverans inom hela Sverige

När du har köpt en elbil hos oss är det bara den kostnadsfria leveransen som återstår. Vi bestämmer leveransdatum tillsammans med dig så du vet exakt när du kan ta din premiärtur med din nya elbil. Och om det inte känns helt rätt under de första 14 dagarna hör du bara av dig till oss. Vi avbryter då köpet och hämtar elbilen hemma hos dig igen, helt kostnadsfritt.

Undrar du över något mer?

I vår support hittar du svar på alla de vanligaste frågorna