Vi är dagens och framtidens sätt att köpa och sälja elbil eller laddhybrid på

Vi startade Carla med ett par frågetecken. Varför kan det inte vara lika enkelt att köpa en bil online som att köpa ett par skor? Varför ska man behöva åka runt bland bilhandlare, vänta på att få hjälp, och sedan sitta och förhandla? Varför kan man istället inte enkelt klicka hem något och testa det hemma i lugn och ro?

Vi undrade också hur skiftet till elektrifierade fordon skulle kunna ske, om det inte fanns ett tryggt sätt att köpa begagnade elbilar på?

Vårt svar blev Carla; en site för dig som vill sälja eller köpa elbil online - enklare, tryggare och snabbare.

Vilka är vi?

Med ett team på över 100 personer utspridda över Sverige och Europa jobbar vi varje dag för att göra det enklare och tryggare för dig att köpa prisvärda elbilar online.

niklas patrik

Patrik Illerstig, VD och grundare

Förre detta global chef för onlineförsäljning på Volvo Cars och grundare av flera onlinebolag. Första bilminne - en röd Volvo 240 från uppväxten. Vill göra det lika enkelt att köpa elbil som att köpa skor på nätet.
Niklas

Niklas Jungegård, CCO och medgrundare

Serieentreprenör som byggt upp flera bolag inom tech de senaste 12 åren. Första bilminne - en ikonisk blåvit Volkswagen splitbuss som han köpte tillsammans med sina kompisar på gymnasiet. Älskar att alla på Carla är besatta av att erbjuda riktigt bra kundupplevelser!

“Vi ska bygga Europas bästa upplevelse för att köpa eller sälja elbil online”

Patrik Illerstig