Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad Nissan elbil

Vi har många begagnade elbilar från Nissan i populära modeller som Nissan Leaf. När du köper en Nissan elbil hos oss ingår alltid gratis hemleverans, minst 12 månaders garanti, vinterhjul och provkörning upp till 14 dagar.

Nissan (10)
Rekommenderad
Nissan (10)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Innovativa elbilar som ger en unik känsla

Nissan är det japanska bilmärket som funnits sedan 1933 och som idag har ett samarbete med det franska bilföretaget Renault. Nissan tillverkar bilar som väcker känslor med innovativ teknik och nytänkande design.

I en Nissan elbil får du en tyst körupplevelse som är helt utan utsläpp. Du kan ansluta din smartphone i alla bilar och göra resan till din egen. Dessutom ingår alltid avancerad säkerhets- och assistansteknologi så att du kan njuta av din körning.

Att tänka på när du köper en begagnad Nissan elbil

Ska du köpa en begagnad Nissan elbil finns det några saker som kan vara bra att tänka på. För det första behöver du fundera på hur din körning ser ut och vilket behov av räckvidd du har. Fundera också över hur stor bilen ska vara och hur mycket bilen får kosta.

Vill du ha hjälp med att välja rätt bil för dig är du välkommen att kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hello@carla.se.

Nissan elbil och pris

Priset för en Nissan elbil som är ny ligger på runt 400 000-500 000 kronor beroende på återförsäljare och utrustning. En begagnad elbil från Nissan kostar ungefär 200 000-300 000 beroende på årsmodell och dess miltal.

För att hitta en bil i din prisklass kan du använda vårt filter och fylla i din övre gräns. Du kan även se våra Nissan elbilar på kampanj.

Köp elbil från Nissan hos oss

På Carla är det överraskande enkelt att köpa en elbil från Nissan. Allt du behöver göra är att välja din bil i vårt utbud och klicka på köp. Fyll i dina personuppgifter och välj hur du vill betala – antingen kan du ansöka om ett billån eller betala kontant. Sen levererar vi bilen direkt hem till dig helt gratis.

Provkör i 14 dagar

När du köper en bil är det viktigt att allt känns helt rätt. Därför får du provköra din Nissan elbil hemma i upp till 14 dagar. Under den här tiden ingår en kostnadsfri försäkring från IF.

Är du inte helt nöjd med bilen kan du när som helst under dessa dagar ångra ditt köp så hämtar vi upp bilen igen utan någon kostnad. Dessutom ingår alltid minst 12 månaders garanti för att du ska kunna känna dig helt trygg med ditt nya bilköp.

Har du några frågor om någon begagnad elbil från Nissan är du välkommen att kontakta oss!