Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
Tesla kategoribild
Tesla kategoribild
tesla logo

Köp begagnad Tesla

Köp en begagnad Tesla till bra pris här på Carla. När du köper din Tesla hos oss ingår gratis hemleverans och 14 dagars öppet köp. Dessutom får du alltid minst 12 månaders garanti.

Tesla (107)
Rekommenderad
Tesla (107)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

Köp Tesla online på Carla

Carla kan stolt säga att vi har Sveriges nöjdaste bilkunder. Gör som hundratals andra och köp Tesla hos oss på Carla.

Hos oss kan du snabbt och enkelt köpa begagnad Tesla online. När du har hittat din nästa bil får du fylla i några uppgifter om dig själv och väljer sedan om du vill betala kontant eller ansöka om ett billån. Du får ett köpeavtal skickat till dig och godkänner detta med Bank-ID.

Du kan också teckna Tesla företagsleasing med nån av våra modeller med avdragbar moms.

Köpa Tesla med fri hemleverans

När allt är färdigt levererar vi din Tesla elbil direkt hem till dig och du får provköra i upp till 14 dagar. Trivs du inte med bilen hämtar vi upp den igen helt kostnadsfritt.

Följande ingår när du ska köpa Tesla hos oss:

  • Gratis hemleverans
  • 14 dagars rulla-ut försäkring
  • Minst 12 månaders garanti
  • Sommar- och vinterdäck

Upplev Tesla och framtidens teknik

Tesla är numera ett välkänt företag som i flera år levererat elbilar baserade på morgondagens teknik. Tesla står för säkerhet, hållbarhet och banbrytande design som gör det roligt att köra bil.

Tack vare modern teknik finns precis allt du behöver i en och samma bil. Kollisionsskydd, automatisk nödbromsning och 360 graders sikt med hjälp av åtta kameror samt en interaktiv skärm där du kan komma åt allt med ett enkelt knapptryck är bara några av de funktioner som ingår.

Tesla kommer i flera olika modeller:

Tesla och pris

Vad kostar det att köpa Tesla? Ska du köpa en som är helt ny kan prislappen gå på över miljonen. Vill du komma billigare undan ska du köpa en Tesla som är begagnad här på Carla.

Vi har begagnade Teslor i flera olika prisklasser beroende på vilken modell du är ute efter samt miltal och årsmodell. Du kan även ta en titt under kampanj för att se om vi har en Tesla till nedsatt pris just nu.

Begagnade Teslor i bra skick

För att garantera att din begagnade Tesla är i bästa möjliga skick när du får den gör vi alltid en grundlig kontroll. Vi inspekterar bilen utifrån en lista med över 280 punkter så att du ska kunna känna dig helt trygg med ditt bilköp.

Har du några frågor om Tesla eller hur det fungerar att köpa en begagnad elbil via Carla är du välkommen att kontakta oss via chatt, mejl eller telefon!