Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad Renault elbil

Utforska våra begagnade elbilar från Renault i modeller som Zoe och Megane. När du köper en Renault elbil hos oss ingår alltid gratis hemleverans, minst 12 månaders garanti, vinterhjul och provkörning upp till 14 dagar.

Renault (6)
Rekommenderad
Renault (6)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Köp en Renault elbil online

Idag är det hur enkelt som helst att klicka hem ett par skor eller en ny tröja på nätet. Vi vill att det ska vara lika enkelt för dig att köpa en ny bil. Därför startade vi Carla där du på några minuter kan köpa en begagnad Renault elbil online. Bilen levererar vi gratis direkt hem till dig inom några dagar.

Precis som det mesta annat du köper online har du öppet köp och ångerrätt i 14 dagar. Du får provköra din Renault och kan känna efter om detta är rätt bil för dig. Vill du returnera bilen är det bara att höra av dig till oss så hämtar vi upp den igen helt kostnadsfritt.

Detta ingår när du köper en bil hos oss:

  • Minst 12 månaders garanti
  • 14 dagars rulla ut-försäkring från IF
  • Kostnadsfri hemleverans och retur
  • Sommar- och vinterdäck

Begagnad elbil från Renault i nyskick

Alla elbilar från Renault som du hittar hos oss har genomgått en noggrann inspektion och flertalet tester för att bilen garanterat ska vara i toppskick när du får den.

Vi kontrollerar över 280 punkter och gör alltid ett batteritest för att du ska ha full koll på batteriets kapacitet. Bilen är rengjord både invändigt och utvändigt och lacken polerad så att bilen glänser när den anländer hemma hos dig.

Ett smart bilköp

Renault är ett franskt bilmärke som grundades redan år 1899. De använder sig av modern teknik och dynamisk design för att producera elbilar som förgyller vardagen.

Renaults elbilar har lång räckvidd och många smarta funktioner som både höjer körupplevelsen och säkerheten. Förarassistans, strömsparfunktion och en intuitiv instrumentpanel är bara några av finesserna som ger körglädje.

Renaults elbilar kommer i flera olika modeller:

Renault elbil och pris

En begagnad Renault elbil kostar runt 200 000-300 000 här på Carla. Ska du köpa en ny Renault kan priset vara närmare 400 000-500 000 beroende på vilken modell du väljer. Ett tips är att se vårt utbud av elbilar på kampanj för att hitta en bil till nedsatt pris.

Vill du veta mer om någon av våra Renault eller andra begagnade elbilar är du välkommen att kontakta oss på via chatt, mejl eller på telefon 08- 792 01 01!