Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad KIA elbil

Här ser du alla våra elbilar från KIA i populära modeller som Niro, e-Niro, e-Soul och EV6. Hitta din nästa KIA elbil idag. Det ingår alltid kostnadsfri hemleverans, fri retur, provkörning i 14 dagar och minst 12 månaders garanti samt sommar- och vinterhjul!

Kia (14)
Rekommenderad
Kia (14)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

Körglädje i KIA elbil

Körglädje på riktigt är ett motto denna biltillverkare lever efter! En KIA elbil drivs helt och hållet på el och din bilrelaterade miljöpåverkan blir därmed minimal. Bilen är tyst och har en kraftfull acceleration som gör den både rolig och bekväm att köra.

Prisbelönta elbilar från KIA

KIA har flera prisbelönta elbilar som är baserade på den senaste tekniken, vilket innebär att räckvidden är bättre än någonsin. Oavsett vilken modell du väljer får du en elbil med modern och genomtänkt design.

Några modeller på elbilar från KIA är följande:

KIA elbil och pris<

Priset för en ny KIA elbil ligger runt 400 000 till 600 000 kronor beroende på vilken modell du är ute efter och vilken utrustning du vill ha. För en begagnad elbil från KIA ligger priset på runt 300 000 till 500 000 kronor, även detta beroende på modell samt tillverkningsår och hur långt bilen har gått.

Använd gärna vårt filter för att hitta en bil i din prisklass!

Köp begagnad elbil från KIA på Carla

När du har hittat en begagnad KIA elbil som passar dig har vi gjort köpprocessen enkel. Du klickar på köp online, fyller i några uppgifter om dig själv och väljer om du vill ansöka om finansiering eller betala kontant. Du kan även byta in din gamla bil så drar vi av det värdet för priset på din nya bil. Ett köpeavtal mejlas till dig och när det är signerat är allt klart!

Följande ingår när du köper en begagnad elbil från KIA:

 • Gratis hemleverans
  Vi har hemleverans till hela Sverige och siktar alltid på att leverera din KIA elbil så snabbt som möjligt, vanligen inom några dagar.

 • Provkör i 14 dagar
  För att du ska veta om din nya bil passar dig är det viktigt att du får provköra den. Hos oss får du alltid provköra bilen i upp till 14 dagar innan du bestämmer dig.

 • Fri retur
  Om allt inte känns helt rätt kan du ångra ditt köp inom provkörningsperioden. Kontakta oss så hämta vi upp bilen hemma hos dig – helt kostnadsfritt!

 • Minst 12 månaders garanti
  För att du ska känna dig trygg när du köper en begagnad KIA elbil hos oss ingår alltid minst 12 månaders garanti.

Kontakta oss för mer information

Vill du veta mer om någon av våra begagnade elbilar från KIA? Kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hello@carla.se. Vi svarar gärna på dina frågor om att köpa elbil online!