Just nu: 6,69% kampanjränta på Tesla Model 3 Till kampanjen
bmw
bmw
BMW logo

Köp begagnad BMW

Köp en begagnad BMW online och få den hemlevererad gratis inom några dagar. Alla våra begagnade elbilar från BMW batteritestas och kommer med minst 12 månaders garanti och vinterhjul.

BMW (25)
Rekommenderad
BMW (25)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

Begagnade BMW:s hos Carla

BMW har alltid varit synonymt med innovativ design, utmärkt prestanda och hög kvalitet. Nu tar BMW sitt engagemang för att driva bilindustrin framåt ännu längre genom att erbjuda en imponerande flotta av elbilar och laddhybrider som inte bara representerar det bästa av tysk ingenjörskonst utan också en hållbar framtid.

Elbilar från BMW

BMW:s elbilar, som i4 och i3, kombinerar företagets välkända prestanda med ett hållbarhetstänk. Med sina avancerade eldrivsystem erbjuder BMW-elbilar en raffinerad körupplevelse som är både kraftfull och tyst.

Den imponerande räckvidden och snabbladdningskapaciteten gör det enkelt att integrera elbilarna i din vardag, samtidigt som du minskar din klimatpåverkan.

BMW:s åtagande för att minska koldioxidutsläppen går hand i hand med deras fokus på att leverera banbrytande teknologi inom elektriska fordon. Det inkluderar innovativa funktioner som autonoma körningsassistent, uppkopplade tjänster och avancerade infotainmentsystem som gör körningen både smidig och underhållande.

Laddhybrider från BMW

För de som letar efter flexibilitet och en övergång till en grönare livsstil erbjuder BMW också ett brett utbud av laddhybrider. BMW:s laddhybrider kombinerar det bästa av två världar, med både en bensin- eller dieselmotor och en elektrisk drivlina.

Med laddhybrider som BMW X5 xDrive45e och BMW 3 Series Plug-in Hybrid får du kraft och prestanda när du behöver det och kan ändå dra nytta av den tysta, utsläppsfria eldriften för korta resor.

Oavsett om du väljer en ren elbil eller en laddhybrid från BMW kan du vara säker på att du gör en insats för en grönare framtid. BMW:s åtagande att minska koldioxidutsläppen och investeringar i elektrifierade fordon är en del av deras vision för en mer hållbar bilindustri.

Vanliga frågor om BMW

Vad står BMW för?
BMW är en förkortning av Bayerische Motoren Werke.

Var ligger BMW:s huvudkontor?
BMW:s huvudkontor ligger i München, Tyskland.

Var tillverkas BMW:s bilar?
Dom flesta av BMW:s personbilar tillverkas i företagets fabrik i Dingolfing utanför München. Fabriken ligger i direkt anslutning till huvudkontoret. Utöver fabriken i München har BMW en rad andra fabriker i såväl Tyskland som övriga Europa. Dessutom har dom en fabrik i Sydafrika, en i Kina och en i USA - främst för tillverkning av bilar för de respektive inhemska marknaderna.

Vilka varumärken ingår i BMW Group?
I BMW Group ingår varumärkena BMW, MINI och Rolls-Royce Motor Cars.