Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
laddhybrid
laddhybrid
PHEV icon

Köp begagnad laddhybrid

Köp en begagnad laddhybrid online och få den hemlevererad gratis inom några dagar. Vi har begagnade plug in-hybrider till salu från bilmärken som Audi, Volkswagen och Lynk & Co. Köp eller finansiera din nästa laddhybrid idag och provkör upp till 14 dagar.

Laddhybrider (76)
Rekommenderad
Laddhybrider (76)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

Så fungerar det att köpa en begagnad laddhybrid online

När du köper en begagnad laddhybrid hos oss levererar vi bilen kostnadsfritt hem till dig. Du får provköra den i upp till 14 dagar och på så vis känna efter i lugn och ro hemma om det är rätt bil för dig. Dessutom ingår försäkring under hela provperioden. Vill du ångra ditt köp hämtar vi upp bilen igen helt gratis.

3 enkla steg:

 1. Välj din laddhybrid.
 2. Ansök om ett billån eller betala kontant. Har du en laddhybrid som du vill byta in värderar vi den och drar vi av det värdet på priset.
 3. Signera köpeavtalet med Bank-ID.

Ett brett utbud av begagnade plug-in hybrider

Med en laddhybrid, även kallad plug-in hybrid, får du det bästa av två världar. Du får en miljövänlig och kostnadseffektiv bil som först och främst använder sig av el samtidigt som du får bekvämligheten med en bil där förbränningsmotorn kopplas på när du kör längre sträckor.

Vi har ett stort utbud av begagnade laddhybrider som har genomgått flertalet kvalitetstester inför försäljning, allt för att vi ska kunna garantera bästa möjliga skick.

Vår inspektionslista består av över 280 punkter som vi går igenom för att du ska kunna känna dig trygg med ditt köp av plug-in hybrid hos oss. Under kontrollen går vi igenom allt från bildata och styrning till motor, elektronik, bromssystem och däck. Dessutom ingår det alltid minst 12 månaders garanti på ditt köp.

Vad är skillnaden på laddhybrid, plug-in hybrid, elhybrid och hybrid bil?

 • Laddhybrid/Plug-in hybrid – En laddhybrid, eller plug-in hybrid som det även kallas, har både en förbränningsmotor och elmotor som laddas genom att ansluta bilen till en laddbox eller laddstation. En laddhybrid kan du alltså både tanka med fossilt drivmedel och ladda med el.
 • Hybrid bil/Elhybrid – En hybrid bil, eller elhybrid, har en förbränningsmotor och ett batteri som laddas när bilen körs. Alltså kan du inte ladda en elhybrid via ett eluttag utan tankar endast med fossila drivmedel.
 • Elbil – En elbil drivs helt och hållet på el och måste laddas med ström från en laddbox eller laddstation.
På Carla kan du endast köpa laddbara bilar, dvs en laddhybrid eller elbil.

Laddhybrid och pris

Priset för en laddhybrid varierar och beror på ett flertal olika faktorer som bilmärke, miltal och årsmodell. Vi har begagnade plug-in hybrider i alla prisklasser för att du ska kunna hitta en bil som passar just dig.

Med hjälp av vårt filter kan du enkelt välja det prisintervall som du är intresserad av för att se vårt utbud av bilar i just din prisnivå. Vill du se alla våra laddhybrider som är på kampanj gör du det på vår kampanjsida.

Vill du veta mer om hur det går till att köpa en begagnad plug-in hybrid hos oss på Carla? Kontakta oss vi telefon, chatt eller mejl.

Vanliga frågor om begagnade laddhybrider

Varför ska jag överväga att köpa en begagnad laddhybrid?
Att köpa en begagnad laddhybrid kan vara ett smart val eftersom du kan dra nytta av både eldriftens bränsleeffektivitet och den konventionella motorns räckvidd. Sen är det ju såklart även ett ekonomiskt fördelaktigt val jämfört med att köpa en helt ny bil.

Vilka fördelar finns med att köpa en begagnad laddhybrid?

 • Minskad bränsleförbrukning och lägre driftskostnader.
 • Betydligt mindre avskrivning än en ny bil.
 • Potential att köra på ren el under kortare sträckor.
 • Minskat koldioxidavtryck jämfört med en ren bensin- eller dieseldrivet bil.
 • Mindre beroende av laddinfrastrukturen än elbilar.

Kan jag ladda min begagnade laddhybrid hemma?
Ja, de flesta laddhybrider kan laddas hemma med ett vanlig eluttag och den laddningskabel som medföljer bilen.

Vad är garantin för begagnade laddhybrider?
Alla Carlas bilar kommer med minst 12 månader bilgaranti. Bilgarantin utgörs antingen av tillverkarens nybilsgaranti, vår egen bilgaranti eller en kombination av de båda och täcker allt från fabrikationsfel till tekniska brister.

Kan jag byta in min nuvarande bil mot en begagnad laddhybrid?
Ja, på Carla erbjuder vi dig möjligheten att byta in din nuvarande bil som en del av köpavtalet för din begagnade laddhybrid. Vi tar emot både fossila bilar, laddhybrider och elbilar som en del av inbytesaffären.

Läs mer om laddhybrider

Utforska alla våra laddhybrider i lager

På Carla kan du hitta de populäraste laddhybriderna från flera varumärken: