Erbjudande: Extra låg månadskostnad | Se utvalda bilar
Filter
Börja med att välja ett märke

Köp begagnad laddhybrid

Köp en begagnad laddhybrid online och få den hemlevererad gratis inom några dagar. Vi har begagnade plug in-hybrider till salu från bilmärken som Audi, Volkswagen och Lynk & Co. Köp eller finansiera din nästa laddhybrid idag och provkör upp till 14 dagar.
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sommar- och vinterhjul ingår alltid
73 bilar
Sorterar efter

Så fungerar det att köpa en laddhybrid som är begagnad online

När du köper en laddhybrid online hos oss levererar vi bilen kostnadsfritt hem till dig. Du får provköra den i upp till 14 dagar och på så vis känna efter i lugn och ro hemma om detta är rätt bil för dig, dessutom ingår försäkring under provperioden. Vill du ångra ditt köp hämtar vi upp bilen igen helt gratis.

Så köper du din begagnade laddhybrid online:

  1. Välj din laddhybrid.
  2. Ansök om ett billån eller betala kontant. Har du en laddhybrid som du vill byta in värderar vi den och drar vi av det värdet på priset.
  3. Signera köpeavtalet med Bank-ID.

Ett brett utbud av begagnade plug-in hybrider

Med en laddhybrid, även kallad plug-in hybrid, får du det bästa av två världar. Du får en miljövänlig och kostnadseffektiv bil som först och främst använder sig av el samtidigt som du får bekvämligheten med en bil där förbränningsmotorn kopplas på när du kör längre sträckor.

Här på Carla har vi ett stort utbud av begagnade laddhybrider som har genomgått flertalet kvalitetstester för att garanterat vara i bästa möjliga skick. Vi har en kontrollista med över 280 punkter som vi går igenom för att du ska kunna känna dig trygg med ditt köp av plug-in hybrid. Vi går igenom allt från bildata och styrning till motor, elektronik, bromssystem och däck. Se hela vår kontrollista här. I ditt köp ingår alltid minst 12 månaders garanti.

Vad är skillnaden på laddhybrid, plug-in hybrid, elhybrid och hybrid bil?

  • Laddhybrid/Plug-in hybrid – En laddhybrid, eller plug-in hybrid som det även kallas, har både en förbränningsmotor och elmotor som laddas genom att ansluta bilen till en laddbox eller laddstation. En laddhybrid behöver du alltså både tanka med drivmedel och ladda med el.
  • Hybrid bil/Elhybrid – En hybrid bil, eller elhybrid som det även kallas, har en förbränningsmotor och ett batteri som laddas när bilen körs. Alltså kan du inte ladda en elhybrid via eluttag utan tankar endast med drivmedel.
  • Elbil – En elbil drivs helt och hållet på el och måste laddas med ström från en laddbox eller laddstation.
På Carla kan du endast köpa laddbara bilar, dvs en laddhybrid eller elbil.

Laddhybrid och pris

Priset för en laddhybrid varierar och beror på ett flertal olika faktorer som bilmärke, miltal och årsmodell. Vi har begagnade plug-in hybrider i flera prisklasser för att du ska kunna hitta en bil som passar dig.

I vårt filter kan du enkelt välja ett prisintervall för att se vårt utbud av bilar i just din prisnivå. Vill du se alla våra laddhybrider som är på kampanj gör du det på vår kampanjsida.

Vill du veta mer om hur det går till att köpa en begagnad plug-in hybrid hos oss på Carla? Kontakta oss vi telefon, chatt eller mejl.

Läs mer om laddhybrider

Utforska alla våra laddhybrider i lager

På Carla kan du hitta de populäraste laddhybriderna från flera varumärken: