Just nu: 6,69% kampanjränta på Tesla Model 3 Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad bil

Vi har ett stort utbud av begagnade elbilar och laddhybrider till salu från populära bilmärken som Tesla, Volvo, KIA och Lynk & Co. När du köper en begagnad bil hos oss ingår alltid gratis hemleverans, minst 12 månaders garanti och vinterhjul.

Bilar (328)
Rekommenderad
Bilar (328)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

Begagnade bilar till salu i flera modeller

I vårt utbud av begagnade bilar till salu hittar du både elbilar som drivs helt och hållet på el, och laddhybrider som har både elmotor och förbränningsmotor. Se våra begagnade bilar från några av de största bilmärkena och välj mellan en rad olika modeller och prisklasser:

Ett tips är att även kolla in vår kampanjsida för att hitta begagnade bilar till extra nedsatt pris.

Så fungerar det att köpa begagnad bil hos oss

På Carla vill vi att det ska vara lika enkelt för dig att köpa en begagnad elbil online som det är att köra en. Följ stegen nedan och köp din begagnade bil idag:

  • Se vårt utbud av begagnade bilar till salu och välj den som passar dig.
  • Klicka på ‘Fortsätt’ och fyll i de efterfrågade uppgifterna.
  • Välj om du vill betala kontant eller finansiera bilen med ett billån.
  • Läs igenom köpeavtalet som skickas till dig och signera med Bank-ID.

Pris för begagnad bil

Här på Carla beror priset på en begagnad bil bland annat på vad det är för bilmärke och modell, hur långt bilen har gått och när bilen är tillverkad. Vi har begagnade bilar i flera olika prisklasser och du kan enkelt filtrera efter en prisnivå som passar dig. Se även vårt utbud av elbilar på kampanj för att hitta en begagnad bil till extra bra pris.

Byt in din gamla bil

Har du redan en bil kan du byta in den när du köper en begagnad bil hos oss. Vi värderar din gamla bil och du betalar sedan mellanskillnaden. När vi levererar din nya bil hämtar vi samtidigt upp din förra – En enkel och smidig lösning för alla!

Följande ingår i ditt bilköp

  • Gratis hemleverans i hela Sverige – Vi levererar din begagnade bil direkt hem till dig inom några dagar.
  • 14 dagars öppet köp – Du får provköra bilen i upp till 14 dagar, eller 20 mil, för att känna efter om bilen känns rätt för dig. Trivs du inte med den kan du när som helst under dessa dagar ångra ditt bilköp och vi hämtar upp bilen igen helt kostnadsfritt.
  • 14 dagars rulla ut-försäkring – Det ingår alltid 14 dagars försäkring gratis från IF när du köper din bil hos oss.
  • Minst 12 månaders garanti – För att du ska kunna känna dig helt trygg med ditt köp av begagnad bil ingår trygghetspaketet CarlaCover som ger minst 12 månaders bilgaranti, vagnskadegaranti och batterigaranti.
  • Sommar- och vinterdäck – Du får med både sommar- och vinterhjul där vi kontrollerat bland annat däckdjup och däcktryck.

Tryggt att köpa bil som är begagnad

Vi vill att alla ska kunna göra en bra bilaffär, tryggt och säkert online. Därför går vi igenom alla våra bilar med största noggrannhet och kontrollerar allt från mugghållare och torkarblad till styrning, bromssystem och elektronik samt cirka 280 andra punkter.

Vi rengör bilen ordentligt både invändigt och utvändigt så att den känns som ny när du får den. För oss är det viktigt att du vet vad du köper och att bilen är i bästa möjliga skick när du får den så att du kan ut och köra direkt!

Har du några frågor om hur det fungerar att köpa begagnad bil på Carla är du välkommen att kontakta oss via telefon, mejl eller chatt.