Just nu: 6,69% kampanjränta på Tesla Model 3 Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad bil från Fiat

Köp en begagnad Fiat till bra pris här på Carla. Vi har flera populära modeller att välja mellan, såsom Fiat 500 e och Fiat 500X hybrid. När du köper din bil hos oss ingår fri hemleverans och retur, provkörning i 14 dagar, minst 12 månaders garanti och rulla ut-försäkring under provperioden.

Alla bilar (328)
Rekommenderad
Alla bilar (328)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

Populära bilar från Fiat

Populära Fiatbilar hos oss inkluderar elbilar som Fiat 500e och laddhybrider som Fiat 500X Hybrid. Fiat 500e är en populär elbil som har en imponerande räckvidd på upp till 320 km. Bilen har också en snabb acceleration och en tyst motor, vilket ger en smidig och behaglig körupplevelse.

Fiat 500X Hybrid är en laddhybrid som kombinerar en bensinmotor med en elmotor. Detta ger bilen en extra kraftfull prestanda samtidigt som den är miljövänlig och bränslesnål. Båda modellerna har också en modern och stilren design, vilket gör dem till ett populärt val för många bilköpare.

Hos Carla.se kan du hitta begagnade elbilar och laddhybrider från Fiat till förmånliga priser. Alla våra bilar är inspekterade och garanterade, så att du kan känna dig trygg i ditt köp.

Fiats historia

Fiats historia sträcker sig tillbaka till 1899 när företaget grundades i Turin, Italien. Fiat har sedan dess varit en av de ledande bilproducenterna i världen. Fiats elbilar och hybridbilar utmärker sig genom att vara både miljövänliga och prestandamässigt starka. Deras elbilar har en räckvidd på upp till 320 km, medan laddhybrider har en eldriven räckvidd på upp till 50 km.

Vanliga frågor om Fiat

Vad kostar en begagnad Fiat?

Priset på en begagnad Fiat kan variera beroende på modell, ålder, och skick. Hos Carla.se kan du hitta begagnade Fiat-bilar till ett förmånligt pris, och du kan alltid räkna med vår garanti och inspektion innan köp.

Vilken Fiatbil är bäst att köpa?

Det beror på dina preferenser och behov. Vårt utbud av begagnade Fiat-bilar innefattar flera modeller av olika storlekar, egenskaper och prisklasser. Vi rekommenderar att du tänker på vad som är viktigast för dig i en bil och gör lite research innan du bestämmer dig.

Vem äger Fiat?

Fiat är en del av Stellantis-koncernen, som bildades 2021 genom en sammanslagning av Fiat Chrysler Automobiles och PSA Group.

Var tillverkas Fiat?

Fiats huvudkontor ligger i Turin, Italien, och de tillverkar bilar i flera fabriker runt om i världen, inklusive Europa, Nordamerika och Asien.