Värdera din bil gratis här - Till värdering
hero image
hero image

Köp begagnad bil från Seat

Köp en begagnad Seat online här på Carla. Vi har ett stort utbud av modeller att välja mellan. I ditt köp ingår fri hemleverans och retur och du får provköra bilen i 14 dagar. Dessutom får du minst 12 månaders garanti och Rulla ut-försäkring från IF under provperioden.

Alla bilar (352)
Rekommenderad
Alla bilar (352)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

Populära bilar från Seat

Populära Seat-bilar inkluderar Seat Leon, Seat Ibiza, Seat Arona och Seat Ateca som alla finns tillgängliga som både elbilar och laddhybrider. Med en spännande kombination av design och teknik har Seats elbilar och laddhybrider gjort ett imponerande avtryck på marknaden.

Seats historia

Seats historia sträcker sig tillbaka till 1950-talet och har sedan dess varit kända för att erbjuda bilar med hög prestanda och pålitlighet. Med sin utveckling av el- och hybridbilar har Seat tagit ett stort steg mot en hållbar framtid.

Seats elbilar och laddhybrider är utrustade med högteknologiska batterier som ger dem en imponerande räckvidd och en lägre klimatpåverkan.

Vanliga frågor om Seat bilar

Vad kostar en begagnad Seat?

Priset på en begagnad Seat varierar beroende på modell, årsmodell, miltal och skick. På Carla.se erbjuder vi begagnade Seats till förmånliga priser, vilket gör det enklare för dig att hitta din drömbil.

Är det dyrt att äga en begagnad Seat?

Generellt sett är det inte dyrt att äga en begagnad Seat. Bilarna är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet, vilket innebär färre reparationer och lägre kostnader på lång sikt.

Vid köp av en begagnad Seat från Carla.se ingår även minst 12 månaders garanti, vilket ger dig extra trygghet och säkerhet.

Är Seat ett bra bilmärke?

Ja, Seat är ett mycket bra bilmärke. De har rykte om sig att erbjuda högkvalitativa bilar som är både pålitliga och prisvärda. Med sin utveckling av el- och hybridbilar har Seat visat sitt engagemang för en hållbar framtid och är ett utmärkt val för den som vill ha en bil med hög prestanda och en låg klimatpåverkan.

Vilken Seatbil är bäst att köpa?

Valet av bil beror på dina specifika behov och önskemål. Populära modeller som Seat Leon och Seat Ibiza är en bra startpunkt för den som letar efter en begagnad bil med hög kvalitet och prestanda. Oavsett vilken modell du väljer, kan du vara säker på att du får en bil som är både pålitlig och rolig att köra.

Vem äger Seat?

Seat ägs av den tyska biltillverkaren Volkswagen AG. Volkswagen köpte Seat år 1986 och har sedan dess investerat stort i varumärket.