Räntekampanj - Endast 6,69% ränta på utvalda bilar! Till erbjudandet
hero image
hero image

Köp begagnad bil från MG

På Carla kan du hitta ett stort utbud av begagnade bilar från MG till bra priser. Vi har alltid gratis hemleverans i hela Sverige och fri retur om du inte skulle vara nöjd. Du får provköra bilen hemma i 14 dagar och det ingår gratis försäkring från IF under denna period. Dessutom får du alltid minst 12 månaders garanti på ditt bilköp.

MG (3)
Rekommenderad
MG (3)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Populära bilar från MG

MG ZS EV och MG EHS Plug-in Hybrid är två populära bilmodeller från MG. MG ZS EV är en helt eldriven SUV med hög säkerhet och avancerad teknologi. Med en räckvidd på upp till 263 km är det ett utmärkt val för både stadskörning och längre resor.

MG EHS Plug-in Hybrid är en kombinerad modell med en elektrisk och bensindrift. Med en räckvidd på upp till 50 km på enbart eldrift och en imponerande acceleration är det en spännande bilmodell som är perfekt för den som vill ha hög prestanda och miljövänlighet.

MGs historia

MG har en lång och rik historia som sträcker sig tillbaka till 1920-talet. Företaget har alltid varit känt för att producera bilar med utmärkt prestanda och kvalitet.

MG har sedan länge varit ett innovativt företag, och dess elbilar och hybridbilar är inget undantag. MGs elbilar och hybridbilar utmärker sig genom att erbjuda hög prestanda och lång räckvidd, samtidigt som de är miljövänliga och kostnadseffektiva.

Vanliga frågor om MG

Vad kostar en begagnad MG?

Priserna varierar beroende på modell, ålder och skick. Hos Carla.se kan du hitta begagnade MG bilar till konkurrenskraftiga priser.

Är MG ett bra bilmärke?

MG är ett bilmärke som har blivit alltmer populärt de senaste åren tack vare dess kvalitet, prestanda och moderna teknologi. MG har fått positiv feedback för sina elbilar och hybridbilar och anses vara ett bra bilmärke.

Vem äger MG?

Bilmärket MG ägs idag av det kinesiska företaget SAIC Motor Corporation Limited. MG har en lång och intressant historia som sträcker sig tillbaka till 1920-talet och har bytt ägare flera gånger under årens lopp. Idag är MG en del av SAIC-gruppen, som är en av Kinas största bilproducenter.

Vilken MG-bil är bäst att köpa?

Det beror på dina behov och preferenser. Om du letar efter en miljövänlig bil med lång räckvidd kan MG ZS EV vara ett bra val, medan MG EHS Plug-in Hybrid kan vara ett bra alternativ om du vill ha en bil med både el- och bensindrift. Hos Carla.se hittar du ett stort utbud av begagnade MG-bilar att välja mellan.