Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad bil från Renault

Här hittar du begagnade bilar från Renault till bra priser. Välj mellan populära modeller som Renault Zoe, Renault Captur E-Tech och Renault Clio E-Tech. När du köper din bil hos oss ingår alltid fri leverans och retur, provkörning i 14 dagar och minst 12 månaders garanti.

Renault (6)
Rekommenderad
Renault (6)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Populära bilar från Renault

Renault har ett stort utbud av både elbilar och laddhybrider. Nedan listar vi några av deras mest populära bilar:

  • Renault Zoe - en helt eldriven bil med en räckvidd på upp till 395 km (WLTP). Zoe är en populär stadsvagn som även fungerar bra för längre resor.
  • Renault Captur E-Tech - en laddhybrid med en elmotor och en bensinmotor. Captur E-Tech har en räckvidd på upp till 65 km (WLTP) på enbart eldrift.
  • Renault Clio E-Tech - en annan laddhybrid som kombinerar en elmotor och en bensinmotor. Clio E-Tech har en räckvidd på upp till 50 km (WLTP) på eldrift.
Se Renaults elbilar och Renaults laddhybrider i vårt sortiment.

Renaults historia

Renault är ett franskt bilmärke som grundades 1899. Företaget har sedan dess varit en pionjär inom bilindustrin och har utvecklat flera innovativa tekniker.

Renault har också varit en ledande aktör inom elektrifiering av bilar och var en av de första tillverkarna att satsa på helt eldrivna bilar. Renault är idag en del av Renault-Nissan-Mitsubishi-alliansen och satsar stort på att utveckla mer miljövänliga bilar.

Vanliga frågor om Renault

Vad kostar en begagnad Renault?

Priserna på begagnade Renault-bilar varierar beroende på modell, årsmodell och skick. På Carla.se hittar du begagnade Renault-bilar från 80 000 kr och uppåt.

Är det dyrt att äga en begagnad Renault?

Det är generellt sett inte dyrare att äga en begagnad Renault jämfört med andra bilmärken. Renault-bilar är välbyggda och har en god pålitlighet. Dessutom har Renault satsat mycket på elektrifiering vilket kan leda till lägre driftkostnader för eldrivna modeller.

Vilken Renaultbil är bäst att köpa?

Det beror på vilka behov du har. Om du vill ha en helt eldriven bil är Renault Zoe ett utmärkt val, medan Renault Captur E-Tech och Clio E-Tech passar dig som vill ha en laddhybrid. Vi på Carla.se hjälper dig gärna att hitta den Renault som passar dig bäst.