Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad bil från Cupra

Se vårt utbud av begagnade bilar från Cupra och köp din nästa bil online idag. Hos oss ingår alltid gratis leverans och du får provköra bilen hemma i 14 dagar. Du kan när som helst under denna period returnera bilen utan kostnad. Dessutom får du minst 12 månaders garanti och rulla ut-försäkring under provkörningsperioden.

Cupra (3)
Rekommenderad
Cupra (3)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Populära bilar från Cupra

Populära Cupra-bilar är kända för sin sportiga design och höga prestanda. Bland de mest populära modellerna från Cupra finns Cupra Leon e-Hybrid, som är en laddhybrid med en imponerande räckvidd på upp till 64 kilometer på el.

Cupra Formentor e-Hybrid är en annan populär laddhybrid som erbjuder hög prestanda och en räckvidd på upp till 59 kilometer på el. Dessutom är Cupra Ateca en populär SUV-modell med kraftfulla prestanda och en sportig design som sticker ut på vägen. Oavsett vilken modell du väljer från Cupra kan du vara säker på att du får en bil med hög prestanda och den senaste tekniken.

Cupras historia

Cupra är ett relativt nytt bilmärke, som grundades år 2018 som en del av SEAT, men blev ett självständigt varumärke år 2021. Cupra är en förkortning av Cup Racing och var ursprungligen ett racingteam som deltog i TCR-serien. Idag är Cupra ett varumärke som tillverkar sportiga bilar med hög prestanda och den senaste tekniken.

Vanliga frågor om Cupra

Vad kostar en begagnad Cupra?

Priserna på begagnade Cupra-bilar varierar beroende på modell, årsmodell, miltal och skick. På Carla.se erbjuder vi begagnade Cuprabilar till konkurrenskraftiga priser, och du kan enkelt hitta den bil som passar dina behov och din budget.

Vilket bilmärke gör Cupra?

Cupra är ett självständigt varumärke som grundades år 2018 som en del av SEAT. Idag är Cupra en del av Volkswagen-koncernen och tillverkar sportiga bilar med hög prestanda. Genom att vara en del av Volkswagen-koncernen kan Cupra dra nytta av koncernens teknik och resurser för att fortsätta utveckla och tillverka högkvalitativa bilar.

Cupra är känt för att erbjuda bilar som sticker ut på vägen, med en sportig och modern design som tilltalar den mer kräsna kunden som söker hög prestanda och individualitet.

Vad är skillnaden mellan SEAT och Cupra?

SEAT och Cupra är båda bilmärken som tillhör Volkswagen-koncernen. SEAT är ett varumärke som fokuserar på att tillverka prisvärda bilar med hög kvalitet och modern design, medan Cupra är ett varumärke som tillverkar sportiga bilar med hög prestanda och den senaste tekniken. Cupra riktar sig till den mer kräsna kunden som söker en bil med en hög grad av individualitet och prestanda.