Vårkampanj med oslagbara priser! Se prissänkta bilar
Filter

Köp begagnad bil från Audi

Här på Carla hittar du ett brett utbud av begagnade bilar från populära Audi med bilmodeller såsom Audi e-tron, Audi A6 och Audi A3 med flera. Du kan enkelt köpa din bil online och får gratis hemleverans direkt till din uppfart. Dessutom ingår provkörning i 14 dagar, fri retur och minst 12 månaders garanti.
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sommar- och vinterhjul ingår alltid

Populära bilar från Audi

Audi har ett brett utbud av elbilar och laddhybrider som passar olika kunders behov och preferenser.

Populära elbilar från Audi:


Populära laddhybrider från Audi:

  • Audi A3 Sportback TFSI e
  • Audi Q5 TFSI e
  • Audi A6 Avant TFSI e
  • Audi A7 Sportback TFSI e
  • Audi A8 TFSI e

Audis historia

Audi grundades 1909 i Tyskland och har sedan dess varit en ledande tillverkare av högpresterande bilar. Audi var också en pionjär inom elektrifiering, med introduktionen av sin första elbil 2010.

'
Idag fortsätter Audi att vara en innovativ aktör inom elbilar och laddhybrider med sin Audi e-tron-serie. Audis elbilar och hybridbilar utmärker sig genom sin höga prestanda, avancerade teknologi och hållbarhet.

Vanliga frågor om Audi bilar<

Vad kostar en begagnad Audi?

Priset på en begagnad Audi kan variera beroende på modell, årsmodell, miltal och skick. På Carla.se erbjuder vi ett brett utbud av begagnade Audi bilar till förmånliga priser. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder de mest konkurrenskraftiga priserna på marknaden.

Är det dyrt att äga en begagnad Audi?

Det beror på flera faktorer såsom bilmodell, årsmodell, och körsträcka. Generellt sett är ägandekostnaderna för en Audi i linje med andra premiumbilar. På Carla.se erbjuder vi också finansiering och försäkringar för våra kunder, vilket kan hjälpa till att hålla kostnaderna nere.

Är Audi ett bra bilmärke?

Audi är ett högkvalitativt bilmärke med en lång historia av pålitlighet, prestanda och innovation. De erbjuder ett brett utbud av bilar som passar olika kunders behov, från små stadsbilar till lyxiga sportbilar.

Audi-fordon är utrustade med avancerade funktioner som garanterar förarens och passagerarnas säkerhet och är också kända för sin höga återförsäljningsvärde.

Vilken Audibil är bäst att köpa?

Det beror på vad du söker efter i en bil. Om du är intresserad av en elbil eller laddhybrid från Audi, skulle Audi e-tron vara ett utmärkt val med sin höga prestanda och räckvidd. Om du letar efter en mer traditionell bil, så skulle Audi A4 eller A6 vara utmärkta alternativ med sin komfort, stil och prestanda.