Vårkampanj med oslagbara priser! Se prissänkta bilar
Filter

Köp begagnad bil från Hyundai

Hitta din begagnade Hyundai här på Carla. Vi levererar bilen gratis direkt hem till din uppfart och du får provköra den i 14 dagar - alltid med fri retur om du inte skulle vara nöjd. Du får minst 12 månaders garanti och det ingår både sommar- och vinterdäck i köpet.
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sommar- och vinterhjul ingår alltid

Populära Hyundai bilar

Hyundai har ett utbud med populära elbilar och laddhybrider. Nedan är några av de mest populära elbilarna från Hyundai:


Nedan är några av de mest populära laddhybriderna från Hyundai:

Hyundais historia

Hyundai är en sydkoreansk biltillverkare som grundades 1967. De har sedan dess blivit en av världens största biltillverkare och är kända för att erbjuda pålitliga och högpresterande bilar.

Hyundai är också en föregångare inom elbils- och hybridteknologi. Deras elbilar och hybridbilar utmärker sig genom att vara miljövänliga, tysta och ha låga driftskostnader.

Vanliga frågor om Hyundai bilar

Vad kostar en begagnad Hyundai?

Priset på en begagnad Hyundai elbil eller Hyundai laddhybrid varierar beroende på modell, årsmodell, skick och utrustning. Hos oss på Carla strävar vi efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och en prisgaranti på våra begagnade bilar.

Kontakta oss gärna för mer information om priserna på våra begagnade Hyundai-bilar.

Vilken Hyundai-bil är bäst att köpa?

Valet av Hyundai-bil beror på dina behov och preferenser. Om du letar efter en miljövänlig bil kan Hyundai Kona Electric eller Ioniq Electric vara ett bra val.

För den som behöver en laddhybrid finns både Ioniq Plug-in Hybrid och Tucson Plug-in Hybrid som alternativ. Hos Carla kan du hitta alla dessa populära modeller till förmånliga priser.

Är Hyundai en bra bil?

Hyundai är en kvalitetsbil som erbjuder pålitlig prestanda, avancerad teknologi och modern design. De har vunnit flera utmärkelser för sina bilmodeller och rankas ofta högt i kundundersökningar när det gäller tillförlitlighet och kvalitet.

Hyundai satsar också stort på miljövänlig teknologi, inklusive elbilar och hybridbilar, vilket gör dem till ett populärt val för de som letar efter en mer hållbar bil.

I vilket land tillverkas Hyundai?

Hyundai är en sydkoreansk biltillverkare och deras bilar tillverkas huvudsakligen i Sydkorea. De har dock även produktionsanläggningar i andra länder runt om i världen, inklusive USA, Kina, Indien, Turkiet och Tjeckien.