Värdera din bil gratis här! Till värdering
Hyundai
Hyundai
hyundai logo

Köp begagnad Hyundai

Köp en begagnad Hyundai till bra pris här på Carla. När du köper din Hyundai hos oss ingår gratis hemleverans och 14 dagars öppet köp. Dessutom får du alltid minst 12 månaders garanti samt sommar- och vinterhjul.

Hyundai (4)
Rekommenderad
Hyundai (4)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Populära Hyundai bilar

Hyundai har ett utbud med populära elbilar och laddhybrider. Nedan är några av de mest populära elbilarna från Hyundai:


Nedan är några av de mest populära laddhybriderna från Hyundai:

Hyundais historia

Hyundai är en sydkoreansk biltillverkare som grundades 1967. De har sedan dess blivit en av världens största biltillverkare och är kända för att erbjuda pålitliga och högpresterande bilar.

Hyundai är också en föregångare inom elbils- och hybridteknologi. Deras elbilar och hybridbilar utmärker sig genom att vara miljövänliga, tysta och ha låga driftskostnader.

Vanliga frågor om Hyundai bilar

Vad kostar en begagnad Hyundai?

Priset på en begagnad Hyundai elbil eller Hyundai laddhybrid varierar beroende på modell, årsmodell, skick och utrustning. Hos oss på Carla strävar vi efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och en prisgaranti på våra begagnade bilar.

Kontakta oss gärna för mer information om priserna på våra begagnade Hyundai-bilar.

Vilken Hyundai-bil är bäst att köpa?

Valet av Hyundai-bil beror på dina behov och preferenser. Om du letar efter en miljövänlig bil kan Hyundai Kona Electric eller Ioniq Electric vara ett bra val.

För den som behöver en laddhybrid finns både Ioniq Plug-in Hybrid och Tucson Plug-in Hybrid som alternativ. Hos Carla kan du hitta alla dessa populära modeller till förmånliga priser.

Är Hyundai en bra bil?

Hyundai är en kvalitetsbil som erbjuder pålitlig prestanda, avancerad teknologi och modern design. De har vunnit flera utmärkelser för sina bilmodeller och rankas ofta högt i kundundersökningar när det gäller tillförlitlighet och kvalitet.

Hyundai satsar också stort på miljövänlig teknologi, inklusive elbilar och hybridbilar, vilket gör dem till ett populärt val för de som letar efter en mer hållbar bil.

I vilket land tillverkas Hyundai?

Hyundai är en sydkoreansk biltillverkare och deras bilar tillverkas huvudsakligen i Sydkorea. De har dock även produktionsanläggningar i andra länder runt om i världen, inklusive USA, Kina, Indien, Turkiet och Tjeckien.