Räntekampanj - Endast 6,69% ränta på utvalda bilar! Till erbjudandet
hero image
hero image

Köp begagnad bil från Peugeot

Se vårt utbud av begagnade bilar från Peugeot och hitta din bil idag. Du köper bilen online och vi levererar den gratis direkt hem till din uppfart. Provkör i 14 dagar och lämna tillbaka om du inte är nöjd. I köpet ingår minst 12 månaders garanti samt sommar- och vinterdäck.

Peugeot (8)
Rekommenderad
Peugeot (8)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Populära bilar från Peugeot

Populära Peugeot-bilar inkluderar elbilar som Peugeot e-208 och Peugeot e-2008 samt laddhybrider som Peugeot 3008 och Peugeot 508. Dessa bilar är utrustade med den senaste tekniken och har en imponerande räckvidd.

Peugeots historia

Peugeots historia sträcker sig tillbaka till 1810, när företaget grundades som en tillverkare av sågar och verktyg. Under åren har företaget expanderat till att bli en av Europas ledande tillverkare av bilar.

Peugeot är kända för att tillverka bilar som kombinerar stil, prestanda och hållbarhet. Peugeots elbilar och hybridbilar är inget undantag, med imponerande prestanda och låg miljöpåverkan.

Vanliga frågor om Peugeot bilar

Vad kostar en begagnad Peugeot?

Priset på en begagnad Peugeot beror på flera faktorer, inklusive ålder, modell och skick. Hos Carla.se strävar vi efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser på våra begagnade bilar från Peugeot.

Är det dyrt att äga en begagnad Peugeot?

Det beror på flera faktorer, inklusive ålder, modell och körsträcka. Men med våra bilar kan du vara säker på att de har genomgått en omfattande inspektion och att vi alltid erbjuder minst 12 månaders garanti.

Är Peugeot en bra bil?

Absolut! Peugeot är känt för att tillverka bilar av hög kvalitet med utmärkt prestanda och design. Dessutom är deras elbilar och hybridbilar en del av deras engagemang för att minska miljöpåverkan och erbjuda hållbara transportalternativ.

Vilken Peugeot-bil är bäst att köpa?

Det beror på dina behov och preferenser. Peugeot har ett brett utbud av bilar, från små stadskörare till större familjebilar. Vi rekommenderar att du funderar på vilken typ av körning du kommer att göra och vilka funktioner du vill ha i din bil innan du bestämmer dig.