Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad bil från Skoda

Se vårt utbud av begagnade bilar från Skoda och köp din nästa bil idag. Här hittar du populära modeller såsom Skoda Octavia iV och Skoda Enyaq iV. Vi levererar bilen hem till dig gratis och du får provköra i 14 dagar. Du kan när som helst under provperioden ångra ditt köp med kostnadsfri retur. Dessutom ingår det alltid minst 12 månaders garanti i köpet.

Skoda (15)
Rekommenderad
Skoda (15)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

Populära bilar från Skoda

Populära Skodabilar hos oss inkluderar den elektriska SUV-modellen Skoda Enyaq iV och den laddhybridmodellen Skoda Octavia iV.

Båda modellerna har utmärkt prestanda, pålitliga motorer och modern teknik. Andra populära Skoda-modeller som vi säljer begagnade inkluderar bland annat Skoda Fabia, Skoda Superb, Skoda Kodiaq och Skoda Yeti.

Skodas historia

Skoda grundades 1895 i Tjeckien och är en av de äldsta biltillverkarna i världen. Skoda har sedan dess vuxit till en av Europas största biltillverkare och är idag känt för att tillverka pålitliga och högkvalitativa bilar.

Skoda var en tidig pionjär inom elbilar och laddhybrider och är idag en ledande tillverkare inom dessa områden. Skodas elbilar och laddhybrider är kända för att ha hög prestanda och för att vara miljövänliga och kostnadseffektiva.

Vanliga frågor om Skoda bilar

Vad kostar en begagnad Skoda?

Priset på en begagnad Skoda kan variera beroende på modell, ålder, skick och utrustning. Hos Carla.se har vi ett stort utbud av begagnade Skoda-bilar till förmånliga priser, och vi är övertygade om att du kan hitta en bil som passar dina behov och budget.

Är det dyrt att äga en begagnad Skoda?

Att äga en begagnad Skoda behöver inte vara dyrt. Skoda-bilar är kända för att ha låga underhållskostnader och ett högt andrahandsvärde. Dessutom kan du hos oss köpa en begagnad Skoda med minst 12 månaders garanti, vilket ger extra trygghet och säkerhet för ditt bilköp.

Vilken Skoda-bil är bäst att köpa?

Det beror på dina personliga behov och preferenser. Om du letar efter en elbil eller laddhybrid från Skoda är Skoda Enyaq iV och Skoda Octavia iV två populära val.

Om du är ute efter en större bil är Skoda Kodiaq ett bra alternativ, medan Skoda Fabia är en smidig och praktisk bil för vardagsbruk. Vi rekommenderar att du provar och testar olika modeller för att hitta den som passar dig bäst.

Är Skoda och Volkswagen samma?

Skoda och Volkswagen är två separata bilmärken, men de tillhör samma koncern - Volkswagen Group. Skoda ägs av Volkswagen AG och delar många tekniska och designmässiga komponenter med Volkswagen-bilar. Skoda-bilar byggs också på samma plattformar som Volkswagen-bilar och de har en liknande designfilosofi.

Även om Skoda och Volkswagen delar många gemensamma drag, är de två varumärkena fortfarande distinkta från varandra och riktar sig till olika segment av marknaden. Skoda är känt för att erbjuda högkvalitativa bilar till förmånliga priser, medan Volkswagen är känt för att tillverka lite dyrare bilar med en mer premiumkänsla.