Erbjudande: Extra låg månadskostnad | Se utvalda bilar
Filter

Köp begagnad Lynk & Co

Just nu har vi Sveriges bästa pris på Lynk & Co 01 - den fullt utrustade laddhybriden med räckvidd på hela 69 km. Vid köp innan den 31 mars ingår första servicetillfället, gratis hemleverans, minst 12 månaders garanti och möjlighet att finansiera till kampanjränta 5,99 %. Läs mer om erbjudandet.
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sommar- och vinterhjul ingår alltid
34 bilar
Sorterar efter
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

Laddhybrid från Lynk & Co med imponerande räckvidd

Lynk & Co är ett systerbolag till Volvo, precis som Polestar. Idag har de än så länge bara en bilmodell – Lynk & Co 01. Detta är en en smart och miljövänlig laddhybrid som kommer med en generös standardutrustning och en räckvidd på hela 69 km. Det enda du behöver fundera på är om du vill ha en svart eller blå bil med eller utan dragkrok.

Lynk & Co 01 är en fantastisk bil som är byggd för att hålla år efter år.

Lynk & Co och pris

Lynk & Co gör prisvärda laddhybrider för alla. Priset på en ny bil ligger på runt 460 000 kronor medan en begagnad Lynk & Co laddhybrid kostar från cirka 370 000 beroende på miltal, skick och årsmodell. Använd vårt filter för att ställa in din prisklass och hitta en Lynk & Co som passar dig.

Köp Lynk & Co online

Ska du köpa en begagnad Lynk & Co gör du detta enkelt direkt online hos oss på Carla. När du hittat din nästa bil klickar du på köp och väljer sedan om du vill betala kontant eller ansöka om ett billån. Har du redan en bil kan du byta in den så drar vi av värdet på det pris du ska betala.

Läs igenom köpeavtalet som skickas till dig och signera med Bank-ID så är allt klart. Vi levererar bilen direkt hem till dig inom några dagar – helt kostnadsfritt.

Provkör i 14 dagar

Att köpa en bil är en stor investering och det är viktigt att du trivs med ditt nya köp. Därför får du provköra din nya bil i upp till 14 dagar. Känns bilen inte helt rätt för dig kan du när som helst under denna tid ångra ditt köp och vi hämtar upp bilen igen utan kostnad. Under provperioden ingår dessutom gratis rulla ut-försäkring från IF.

Ett tryggt köp

Att köpa en begagnad Lynk & Co via oss på Carla är tryggt. Vi testar alla våra bilar utifrån en lista på över 280 punkter och korrigerar alltid eventuella fel eller brister. När du får din bil kan du därmed vara säker på att den är i toppskick!

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor om våra begagnade bilar från Lynk & Co.

Erbjudande på Lynk & Co

Erbjudandet gäller vid köp av Lynk & Co 01 fram till 31/3 2023. Fri service gäller vid nästa servicetillfälle och utförs på Carlas anläggning i Kungsängen, Stockholm. Serviceintervallet för en Lynk&Co-bil är 2 år eller 3 000 mil. Billån till 5,99 % i ränta är ett exklusivt erbjudande för Lynk & Co kunder under denna period och gäller inte andra bilar i sortiment.