Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
Kia
Kia
Kia logo

Köp begagnad Kia

Köp en begagnad Kia till bra pris här på Carla. När du köper din Kia hos oss ingår gratis hemleverans och 14 dagars öppet köp. Dessutom får du alltid minst 12 månaders garanti samt sommar- och vinterhjul.

Kia (28)
Rekommenderad
Kia (28)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

Populära Kia-bilar

Kia erbjuder ett attraktivt urval av elbilar och laddhybrider som kombinerar modern design, pålitlighet och miljövänlighet. Nedan följer några populära elbilar och laddhybrider från Kia:
Kias historia

Kia Motors, grundat i Sydkorea 1944, har en lång historia av innovation och kvalitet. Från att börja som en tillverkare av stål- och cykeldelar, till att producera motorcyklar, lastbilar och sedan personbilar från 1974.

Kia har expanderat globalt och är nu en av världens största biltillverkare. Företaget är känt för sina miljövänliga och tekniskt avancerade fordon, och har på senare tid satsat mycket på forskning och utveckling av elbilar och laddhybrider.

Deras el- och hybridbilar utmärker sig genom modern design, pålitlighet, komfort och avancerade tekniska funktioner, vilket gör Kia till en ledande aktör på marknaden för hållbara och miljövänliga fordon.

Vanliga frågor om bilar från Kia

Vad kostar en begagnad kia?

Priset för en begagnad Kia elbil eller laddhybrid varierar beroende på faktorer som ålder, körsträcka och skick. Generellt kan en begagnad e-Niro kosta mellan 200 000 och 350 000 kr, medan en e-Soul kan ligga i prisklassen 180 000 - 300 000 kr.

Kia EV6, som är en nyare modell, kan vara svårare att hitta och priserna kan ligga kring 400 000 - 600 000 kr och uppåt. Slutligen kan en begagnad Niro PHEV kosta mellan 200 000 och 350 000 kr. Notera att dessa priser är ungefärliga och kan variera beroende på specifika omständigheter.

Vilken Kia bil är bäst att köpa?

Valet av den bästa Kiabilen beror på dina individuella behov, preferenser och budget. Bland de nämnda modellerna finns det alternativ som passar olika typer av förare:

  • Kia e-Niro: Utmärkt räckvidd, bagageutrymme och komfort - perfekt för längre resor och familjer.
  • Kia e-Soul: Mindre och unikt utformad, med bra räckvidd - passar förare som vill sticka ut.
  • Kia EV6: Sportig, elegant och snabb elbil med lång räckvidd - för dem som vill ha prestanda och stil.
  • Kia Niro PHEV: Mångsidig laddhybrid som kombinerar eldrift med en förbränningsmotor - bra för de som behöver flexibilitet och längre körsträckor.