Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad bil från Mazda

Köp en begagnad Mazda till bra pris här på Carla. Vi har ett stort urval av populära elbilar och laddhybrider från Mazda att välja mellan. I ditt köp ingår fri hemleverans och retur, provkörning i 14 dagar samt både sommar- och vinterdäck. Dessutom får du minst 12 månaders garanti så att du kan känna dig helt trygg med ditt köp.

Mazda (4)
Rekommenderad
Mazda (4)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Populära bilar från Mazda

Bland vårt urval av begagnade Mazda-bilar hittar du flera populära modeller inom elbilar och laddhybrider. En av de mest eftertraktade elbilarna från Mazda är MX-30 som har en räckvidd på upp till 200 km och erbjuder en bekväm körupplevelse. När det kommer till laddhybrider är CX-5 en populär modell med en kombinerad räckvidd på över 500 km.

Mazdas historia

Mazda grundades i Hiroshima, Japan 1920 och har sedan dess varit en innovativ tillverkare av bilar. Mazdas fokus på att skapa bilar med en god körupplevelse, teknisk innovation och hållbarhet har lett till flera utmärkelser och priser genom åren.

Mazda är också en av de ledande tillverkarna av elbilar och laddhybrider. Mazda MX-30 är en av de senaste elbilarna från Mazda med en innovativ design och en miljövänlig drivlina.

Vanliga frågor om Mazda bilar

Vad kostar en begagnad Mazda?

Priset på en begagnad Mazda elbil varierar beroende på ålder, modell, miltal och skick. På Carla.se kan du hitta begagnade Mazda-bilar till förmånliga priser och vi erbjuder också finansiering för att göra det enklare för dig att köpa din drömbil.

Är det dyrt att äga en begagnad Mazda?

Att äga en begagnad Mazda behöver inte vara dyrt. Mazda-bilar har rykte om sig att vara tillförlitliga och hållbara bilar som kräver relativt få reparationer och underhåll. Dessutom är Mazda en av de ledande tillverkarna av elbilar och laddhybrider vilket innebär att du kan spara pengar på bränsle och underhållskostnader.

Är Mazda ett bra bilmärke?

Ja, Mazda är ett välrenommerat bilmärke som är känt för sin innovativa teknik, utmärkta körupplevelse och höga kvalitet. Mazda har också ett starkt fokus på hållbarhet och miljövänlig teknik, vilket gör dem till en idealisk tillverkare för miljömedvetna bilköpare.

Vilken Mazda-bil är bäst att köpa?

Vilken Mazda-bil som är bäst att köpa beror på dina behov och preferenser. Om du söker en miljövänlig bil är MX-30 eller CX-5 hybrid bra val. Om du behöver en större bil för familjen är CX-5 eller CX-9, båda modellerna erbjuder mycket utrymme för passagerare och bagage.