Just nu: 6,69% kampanjränta på Tesla Model 3 Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad bil från Ford

Köp en begagnad Ford till bra pris här på Carla. Hos oss hittar du många modeller såsom Ford Kuga, Ford Mondeo och Ford Focus. Du beställer enkelt bilen online så levererar vi den gratis hem till din uppfart. Du får provköra den i 14 dagar och kan när som helst ångra ditt köp med fri retur. Det ingår minst 12 månaders garanti samt sommar- och vinterdäck.

Ford (2)
Rekommenderad
Ford (2)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Populära bilar från Ford

Ford är en av världens mest kända bilmärken och erbjuder ett brett utbud av populära bilar över hela världen. Några av de mest populära modellerna inkluderar SUV:en Ford Kuga, familjebilen Ford Mondeo, den ikoniska sportbilen Ford Mustang och den praktiska och kompakta bilen Ford Fiesta.

För de som söker en miljövänlig körupplevelse erbjuder Ford också flera populära elbilar och laddhybrider, såsom Ford Mustang Mach-E och Ford Focus Electric. Oavsett vad du söker i en bil finns det med största sannolikhet en Ford-modell som passar dina behov.

Fords historia

Fords historia sträcker sig tillbaka till 1903 när Henry Ford grundade Ford Motor Company. Sedan dess har Ford varit en ledande tillverkare av bilar i över 100 år. Ford var en av de första biltillverkarna att satsa på elektrifiering och hybridteknologi.

Ford elbilar och laddhybrider är kända för sin pålitlighet och prestanda. Ford fokuserar på att erbjuda en hållbar och bekväm körupplevelse för sina kunder.

Vanliga frågor om Ford

Vad kostar en begagnad Ford?

Priserna på begagnade Ford bilar varierar beroende på modell, ålder och skick. Hos Carla.se försöker vi erbjuda förmånliga priser på våra begagnade bilar, samtidigt som vi garanterar hög kvalitet och säkerhet.

Vem äger Ford?

Ford Motor Company är ett amerikanskt multinationellt fordonsföretag som grundades av Henry Ford. Idag ägs företaget av en mängd olika aktieägare, både privatpersoner och institutioner.

Var tillverkas Ford?

Ford har produktionsanläggningar över hela världen, inklusive i Nordamerika, Sydamerika, Europa, Asien och Afrika. Tillverkningen av Ford-bilar är också en viktig del av den globala ekonomin, och företaget har ett betydande inflytande på bilindustrin.

Vilken Ford-bil är bäst att köpa?

Det beror på dina specifika behov och preferenser. Om du letar efter en miljövänlig bil kan en elbil som Ford Mustang Mach-E vara ett bra val. Om du behöver en bil med extra utrymme kan en SUV som Ford Kuga vara ett bra alternativ. Våra erfarna säljare kan hjälpa dig hitta rätt Ford bil för dina behov.