Värdera din bil gratis här! Till värdering
hero image
hero image

Köp begagnad Skoda laddhybrid

Här ser du alla våra begagnade laddhybrider från Skoda. Köp ny bil snabbt och enkelt online. Du får alltid gratis hemleverans, provkörning i 14 dagar och fri retur. Dessutom ingår minst 12 månaders garanti, försäkring de första 14 dagarna samt sommar- och vinterdäck.

Skoda (9)
Rekommenderad
Skoda (9)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Smart kombination av elektrisk körglädje och kraftfull förbränningsmotor

En Skoda hybrid är en smart, enkel och trygg bil. Den kombinerar den tysta och miljövänliga elmotorn med en kraftfull förbränningsmotor. Till vardags när du kör i stadstrafik och kortare sträckor kan du köra till största del på el.

Ska du göra en längre resa kopplas automatiskt förbränningsmotorn på när batteriet har tagit slut och du behöver inte oroa dig för hur långt elen räcker.

Skoda plug in hybrid modeller

Skoda plug in hybrid finns i flera modeller att välja mellan. Här kommer några exempel:

  • Skoda Octavia – En hybrid från Skoda med gott om utrymme och många tekniska funktioner som gör din körning extra säker. Detta är en av de mest prisvärda familjebilarna på marknaden med en räckvidd på upp till 64 km på el.
  • Skoda Superb iV – Detta är Skodas första plug-in hybrid och en bil med hög komfort och en räckvidd på upp till 56 km på el. Den har en kraftfull prestanda, ett stort bagageutrymme och har fått fyra stjärnor i Euro NCAP:s krocktest.

Köp en begagnad hybrid från Skoda på Carla

Vill du köpa en Skoda plugin hybrid till bra pris gör du det enklast här på Carla. Vi har flera begagnade hybrider i bra kvalitet. Alla bilar är noggrant inspekterade och testade för att garanterat vara i bästa skick.

Klicka hem din Skoda direkt online så levererar vi den hem till dig gratis. Du får provköra den i 14 dagar och kan när som helst under denna period avbryta ditt köp så hämtar vi upp bilen igen helt kostnadsfritt.

Vill du istället ha en Skoda elbil som går helt på el kan du se dem här.

Skoda laddhybrid pris

Priserna på Skodas laddhybrider skiljer sig en hel del beroende på vilken modell det gäller. Men priserna för en ny variant ligger runt 400 000-500 000 kronor.

Vill du köpa en begagnad Skoda hybrid ligger priserna på runt 300 000-400 000 kronor där priserna baseras på bland annat modell, bilens tillverkningsår och hur många mil bilen har gått.

Vill du veta mer?

Har du några frågor eller vill veta mer om någon av de begagnade laddhybrider från Skoda som du hittar hos oss? Kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hej@carla.se.

Vanliga frågor om Skoda laddhybrid

Vilken Skoda laddhybrid har längst räckvidd?

Skoda Octavia är laddhybriden med längst räckvidd på upp till 64 km på el.

Vilken är den billigaste laddhybriden från Skoda?

Octavia är den billigaste laddhybriden från Skoda där priset ligger på runt 400 000-450 000 kronor som ny.

Har Skoda bra hybridbilar?

Skodas hybridbilar har fått bra betyg i många tester och är prisvärda laddhybrider som passar för såväl stadskörning som vid längre körningar.