Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
Volvo
Volvo
volvo logo

Köp begagnad Volvo

Köp en begagnad Volvo till bra pris här på Carla. När du köper din Volvo hos oss ingår gratis hemleverans och 14 dagars öppet köp. Dessutom får du alltid minst 12 månaders garanti samt sommar- och vinterhjul.

Volvo (19)
Rekommenderad
Volvo (19)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

Volvo bilar hos Carla

Det är viktigt för oss att kunderna känner sig trygga när de handlar en Volvo av oss. Varje bil som vi säljer genomgår en rigorös kontroll av våra tekniker. Alla volvobilar är mindre än sju år gamla och har genomgått över 280 inspektionspunkter för att säkerställa att de är i toppskick när de säljs.

Volvo är ett svenskt bilmärke med en lång och stolt historia. Sedan starten 1927 har Volvo fokuserat på att tillverka säkra och pålitliga bilar. Volvo har också varit en av de första biltillverkarna som har satsat på miljövänlig teknik.

Volvo var en av de första biltillverkarna som satsade på elbilar och hybridbilar, och dessa fordon är fortsatt bland de mest populära på marknaden. Volvo har länge varit kända för att tillverka säkra och pålitliga bilar, och deras elbilar och hybridbilar lever upp till samma höga standard.
Här är några av de mest populära elbilarna från Volvo:


Och här är några av de mest populära laddhybriderna från Volvo:


Alla dessa bilar är utrustade med den senaste tekniken för att leverera en smidig och effektiv körupplevelse samtidigt som de ger en miljövänlig lösning för dina transporter. Om du letar efter en pålitlig och miljövänlig begagnad Volvo-bil, har du kommit till rätt ställe.

Se alla våra Volvo elbilar och laddhybrider i lager.

Vad kostar en begagnad Volvo?

Priset på en begagnad Volvo kan variera beroende på flera faktorer. Det finns flera modeller och årsmodeller att välja mellan, vilket påverkar priset. Andra faktorer som kan påverka priset på en begagnad Volvo inkluderar körsträcka, skick och utrustning.

Generellt sett brukar bilar med högre körsträcka ha ett lägre pris, medan bilar med lägre körsträcka eller som har en mer omfattande utrustning kan ha ett högre pris.

Är det dyrt att äga en Volvo?

Att äga en bil kan innebära en betydande kostnad, och Volvo-bilar är inte något undantag. Det är viktigt att notera att kostnaden för att äga en Volvo kan variera beroende på flera faktorer.

En av de faktorer som kan påverka kostnaden är bränsleeffektiviteten hos bilen. Volvos elbilar och laddhybrider är kända för att vara bränsleeffektiva, vilket kan bidra till att minska de totala kostnaderna för att äga bilen.

Andra faktorer som kan påverka kostnaderna inkluderar underhållskostnader, reparationskostnader och försäkringskostnader. Volvo-bilar är kända för att vara säkra och tillförlitliga, men det är fortfarande viktigt att se till att bilen underhålls regelbundet för att undvika kostsamma reparationer i framtiden.

Vilken Volvobil ska jag välja?

Valet av en begagnad Volvo elbil eller laddhybrid beror på flera faktorer, inklusive dina specifika behov och preferenser när det gäller räckvidd, laddningstid, prestanda och komfort.

Om du till exempel behöver en elbil som har lång räckvidd kan du titta på Volvo XC40 Recharge, som har en räckvidd på upp till 400 km. För en laddhybrid med hög prestanda kan Volvo S90 T8 vara ett bra alternativ, med en kombinerad effekt på 400 hk.

När det gäller laddningstid är det också viktigt att tänka på hur snabbt du vill att bilen ska ladda. Volvo XC90 T8 har en laddningstid på cirka två timmar på en snabbladdare, medan XC60 T8 har en laddningstid på cirka tre timmar på en snabbladdare.

På vår hemsida kan du hitta ett brett utbud av begagnade Volvo elbilar och laddhybrider som passar olika behov och preferenser.