Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad KIA laddhybrid

I vårt utbud av begagnade KIA plug in hybrider finns en bil för alla behov. Här finns laddhybrider från KIA i modeller som Niro och Optima. När du köper din nästa bil hos oss ingår alltid kostnadsfri hemleverans, fri retur, minst 12 månaders garanti och provkörning i 14 dagar.

Kia (15)
Rekommenderad
Kia (15)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

KIA plug in hybrid för flexibilitet i vardagen

En KIA plug in hybrid kombinerar den tysta och miljövänliga elmotorn med en kraftfull förbränningsmotor som tar dig längre. På så vis kan du få en mer flexibel vardag med en bil som passar lika bra för stadskörning och körning kortare sträckor som för längre turer. När elen tar slut kopplas förbränningsmotorn sömlöst på och du behöver inte tänka på att hitta en laddstation.

Laddhybrid från KIA i flera modeller

KIA har laddhybrider i många olika modeller. Från KIA Niro som är en prisvärd laddhybrid med en design som imponerar till KIA Optima som har en klassledande räckvidd och kompromisslös komfort. Andra populära modeller är KIA Sorento och KIA Ceed.

KIA laddhybrid och pris

Priset för en ny KIA laddhybrid varierar stort beroende på vilken modell det gäller. Men generellt sett är en plug in hybrid från KIA en prisvärd bil som ligger på runt 300 000 till 500 000 kronor.

Med en begagnad KIA laddhybrid kan du komma ner i pris och hos oss hittar du bilar för priser runt 200 000 till 300 000 kronor. Priset beror bland annat på modell, tillverkningsår och hur många mil bilen har gått.

Köp en KIA hybrid begagnad här på Carla

Hos oss på Carla är det lika enkelt att köpa en begagnad KIA laddhybrid som att beställa hem nya kläder på nätet. Hitta bilen som passar för dina behov och klicka på köp.

Vi levererar din hybrid från KIA direkt hem till din dörr helt kostnadsfritt med öppet köp i 14 dagar. Det innebär att du får provköra bilen och känna efter så att allt känns bra innan du bestämmer dig. Vill du ångra ditt köp kontaktar du oss så kommer vi och hämtar upp bilen igen utan att det kostar dig något.

Ett tryggt bilköp online

När du köper en KIA plug-in hybrid som är begagnad hos oss kan du alltid känna dig helt trygg. Vi går igenom hela bilen inifrån och ut för att säkerställa att den är i toppskick när du får den. Skulle det vara några skador på bilen reparerar våra experter dessa. Vi utgår från en kontrollista på över 280 punkter för att inte riskera att missa något.

Det ingår dessutom alltid minst 12 månaders bilgaranti och helförsäkring de första 14 dagarna i ditt bilköp!

Utforska våra KIA laddhybrider i lager

Frågor? Kontakta oss!

Har du några frågor om någon av våra laddhybrider från KIA? Tveka inte att kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hello@carla.se.