Just nu: 6,69% kampanjränta på Tesla Model 3 Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad BMW laddhybrid

Här hittar du alla våra elhybrider från BMW med modeller som BMW 530, BMW 225 och BMW 330. Hos oss får du alltid kostnadsfri hemleverans, fri retur, provkörning i 14 dagar och minst 12 månaders garanti när du köper en begagnad BMW laddhybrid.

BMW (6)
Rekommenderad
BMW (6)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Hybrid från BMW baserad på teknik och innovation

En BMW hybrid är en modern bil som är baserad på teknik och innovation för att ge ultimat körglädje och göra det bästa för miljön. Bilen växlar sömlöst mellan den tysta elmotorn och den kraftfulla förbränningsmotorn som gör att du kan komma längre. Det finns ett antal olika modeller av BMW laddhybrid att välja mellan:

BMW 530
BMW 225
BMW 330
BMW X1
BMW X2
BMW X3
BMW X5

Flera fördelar med en BMW plug in hybrid

Den stora fördelen med en hybrid från BMW är att du får en bil som är rädd om miljön samtidigt som du aldrig behöver oroa dig för att du inte ska komma fram. Vid stadskörning och kortare sträckor räcker elmotorns kapacitet medan förbränningsmotorn kopplas på när du ska köra längre sträckor. Det bästa av två världar helt enkelt!

Köp elhybrid från BMW på Carla

Vill du köpa en begagnad BMW hybridbil? Det gör du enklast hos oss på Carla. Kolla igenom vårt utbud och hitta den bil som passar dina behov. Klicka på köp och välj sedan om du vill betala kontant eller ansöka om finansiering.

Vi levererar din nya bil direkt hem till dig och du får provköra den i 14 dagar. Vill du ångra ditt köp hämtar vi upp bilen igen helt kostnadsfritt. Det ingår dessutom rulla ut-försäkring från IF under provkörningsperioden!

BMW laddhybrid och pris

Priset för en ny BMW laddhybrid kan ligga på allt från 300 000 kronor till upp mot miljonen. Priset beror till stor del på vilken modell du är ute efter.

Oavsett vilken modell du väljer så är en begagnad BMW hybrid billigare än en ny. Här på Carla har vi begagnade BMW laddhybrider till priser från cirka 200 000 till 500 000 kronor där priset varierar bland annat beroende på hur många mil bilen har gått och tillverkningsår.

Alla bilar kontrolleras noggrant

På Carla har vi gjort allt för att du ska kunna känna dig trygg när du köper en begagnad BMW hybrid online. Alla bilar du hittar hos oss är noggrant kontrollerade och testade på 280+ besiktningspunkter för att vara i absolut toppskick. Dessutom ingår det alltid minst 12 månaders garanti i ditt köp som en extra trygghet!

Läs mer om våra bilkontroller här.

Kontakta oss vid frågor

Carla erbjuder ett stort utbud av begagnade elbilar och laddhybrider. Vill du veta mer om någon av våra plug in hybrider från BMW? Kontakta oss via chatt, mejl eller på telefon 08- 792 01 01!