Räntekampanj - Endast 6,69% ränta på utvalda bilar! Till erbjudandet
hero image
hero image

Köp begagnad Volkswagen hybrid

Se vårt utbud av begagnade hybrider från Volkswagen i modeller som Passat och Golf. Hos oss ingår alltid gratis hemleverans, minst 12 månaders garanti, vinterhjul och provkörning upp till 14 dagar när du köper en Volkswagen plug in hybrid.

Volkswagen (4)
Rekommenderad
Volkswagen (4)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Det bästa av två världar med Volkswagen hybrid!

Tyska Volkswagen är kända för sina prisvärda och pålitliga bilar och har numera flera laddhybrider som ger det bästa av två världar. Dessa kombinerar effektiviteten hos en elmotor med kraften hos en traditionell bensinmotor, vilket resulterar i en bil som både är miljövänlig och klarar av att köra långa sträckor.

Köp en hybrid från Volkswagen på Carla

Köp en begagnad laddhybrid från Volkswagen här på Carla – det tar endast några minuter! När du väl har hittat rätt hybridbil från Volkswagen klickar du på köp och får fylla i några uppgifter om dig själv. Välj om du vill betala kontant eller ansöka om finansiering sen är allt klart!

Tänk på att du även kan byta in din gamla bil och få det värdet avdraget på din nya.

Volkswagen laddhybrid och pris

Priset på en Volkswagen hybrid beror bland annat på vilken modell och vilken utrustning du väljer samt tillverkningsår för bilen. En ny hybrid från Volkswagen har ett pris på ungefär 400 000-600 000 kronor men kan kosta mycket mer än så.

Priset för en Volkswagen hybrid som är begagnad hos oss ligger vanligen någonstans runt 200 000-400 000 kronor. Se vårt utbud av Volkswagen hybridbilar och filtrera på pris för att hitta en som passar dig. Glöm inte att även kolla in alla våra elbilar som är på kampanj!

Ett tryggt bilköp

Att köpa en begagnad Volkswagen hybrid online är lika tryggt som att köpa den hos en fysisk bilhandlare. Vi går igenom hela bilen och ser till att den är i toppskick innan du får den.

Vi levererar din hybrid direkt hem till dig helt kostnadsfritt och du får provköra den i upp till 14 dagar. På så vis kan du i lugn och ro känna efter om detta är rätt bil för dig. Vill du ångra ditt köp kommer vi och hämtar upp bilen igen, naturligtvis utan kostnad.

Förutom fri provkörning är det mycket annat som ingår i ditt köp:

  • Minst 12 månaders garanti
  • 14 dagars rulla ut-försäkring från IF
  • Sommar- och vinterdäck

Utforska våra Volkswagen laddhybrider

Kontakta oss för mer information

Vill du veta mer om någon av våra Volkswagen hybrider eller andra begagnade elbilar som vi har på lager? Du är alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mejl eller på telefon 08- 792 01 01. Vi svarar gärna på dina frågor och hjälper dig till ditt nästa bilköp!