Topplista: Bästa laddhybriden 2024

Köpguide
30 apr. 2024
|
3 min

Vi listar de, enligt oss, bästa laddhybriderna 2024. Sju modeller som utmärker sig på marknaden vad det gäller såväl pris som prestanda. Här hittar du fullgoda alternativ, oavsett storleken på din plånbok och dina behov.

I takt med att miljömedvetenheten ökar och tekniken förbättras, fortsätter intresset för laddhybrider att öka. Många experter, och biltillverkare, förutspår att försäljningen av laddhybrider kommer att slå nya rekord 2024.

Och det är kanske inte så konstigt. Dessa fordon kombinerar förbränningsmotorers räckvidd med elbilars miljövänlighet och erbjuder därmed en attraktiv lösning för många bilköpare.

De positiva prognoserna gör att vi år 2024 står vi inför ett allt större utbud av imponerande laddhybrider, där tillverkarna tävlar om att erbjuda bättre batterikapacitet, längre räckvidd på el och fler tekniskt avancerade lösningar.

Här är vår lista över de bästa laddhybriderna 2024.

1. Volkswagen Passat eHybrid 2024

Volkswagen Passat eHybrid 2024 har genomgått en omfattande uppgradering och erbjuder nu en imponerande, och branschledande, elektrisk räckvidd på 131 km. Den kombinerar elegans och effektivitet, vilket gör den till ett attraktivt alternativ för både företag och privatpersoner.

2. Volkswagen Tiguan eHybrid 2024

Volkswagen Tiguan eHybrid 2024 är den ultimata familjebilen för den miljömedvetna. Precis som Passaten har den fått en ökad elektriska räckvidd på hela 120 km och toppmoderna säkerhetsfunktioner. Med andra ord, en laddhybrid-SUV som är redo för såväl stadskörning som äventyr på landsbygden.

Se alla våra Volkswagen laddhybrider här ->


3. Volvo XC60 Recharge


Volvo fortsätter att imponera med sin uppdaterade XC60 Recharge. Denna SUV är inte bara en fröjd för ögat med sin skandinaviska design, utan också en teknisk kraftverk. Med en elektrisk räckvidd på upp till 75 km och en effektiv bensinmotor som backup, passar den utmärkt för både stadskörning och längre resor. Interiören är lyxig med högkvalitativa material och de senaste säkerhetssystemen, vilket gör Volvo XC60 Recharge till en favorit bland familjer.

4. Toyota RAV4 Plug-in Hybrid


Toyota RAV4 Plug-in Hybrid har tagit ett stort kliv framåt när det gäller prestanda och effektivitet. Modellen erbjuder nu en imponerande elektrisk räckvidd på upp till 98 km, vilket är bland den längsta bland SUV-laddhybrider i sin klass. Med Toyotas rykte om tillförlitlighet och höga återförsäljningsvärde, är detta en smart investering för de som söker en pålitlig och ekonomisk laddhybrid.

5. Ford Kuga PHEV


Ford Kuga PHEV har uppdaterats med en större batterikapacitet vilket ger en längre räckvidd på enbart el, upp till 70 km. Fords engagemang för en dynamisk körupplevelse märks tydligt i Kugas sportiga köregenskaper och responsiva styrning. Modellen är även utrustad med en rad smarta teknologier, inklusive en modern infotainment-skärm och avancerade förarassistanssystem.

6. BMW X5 xDrive45e


För de som söker lyx kombinerat med miljöansvar är BMW X5 xDrive45e ett utmärkt val. Med en räckvidd på upp till 87 km på el, sätter den nya standarder för vad en premium SUV-laddhybrid kan erbjuda. BMW X5 kommer med en rymlig och välutrustad kabin, kraftfull acceleration och exemplarisk tysk ingenjörskonst.

7. Mitsubishi Outlander PHEV


Mitsubishi Outlander PHEV har länge varit en pionjär bland laddhybrider och fortsätter att vara ett populärt val tack vare sin pålitlighet och mångsidighet. Den senaste modellen har förbättrad batterikapacitet och erbjuder nu en elräckvidd på upp till 65 km. Outlander PHEV är även känd för sitt rymliga bagageutrymme och sin förmåga att hantera olika typer av terräng.

Se alla våra Mitsubishi Outlander PHEV i lager ->

Sammanfattning


När du överväger att köpa en laddhybrid 2024, är det viktigt att titta på både räckvidd, komfort och de tekniska lösningarna som erbjuds. Oavsett om ditt fokus ligger på dagliga pendlingsresor eller längre utflykter på helgerna, finns det med största sannolikhet en laddhybrid som passar dina behov. De modeller vi listat representerar, i vårt tycke, toppen av marknaden och erbjuder en svårslagen mix av prestanda, teknik och miljövänlighet.
Inlägget uppdaterades senast 30 april 2024
Bli först med det senaste!
Få nyheter, tips och erbjudanden om elbilar och laddhybrider direkt till din inkorg.
Läs mer om hur Carla hanterar dina personuppgifter

Våra laddhybrider till salu

Titta närmare på alla de elbilar och laddhybrider 
som just nu finns till försäljning. 
Kanske hittar du din nya drömbil redan idag?