Just nu: 6,69% kampanjränta på Tesla Model 3 Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad Toyota RAV4 hybrid

Här ser du alla våra begagnade Toyota RAV4 till salu. En elhybrid som blivit utnämnd till Sveriges säkraste bil. Köp din Toyota RAV4 plug in här på Carla med gratis hemleverans, fri retur och provkörning i 14 dagar. Det ingår även minst 12 månaders garanti och Rulla ut-försäkring under provkörningen.

Laddhybrider (73)
Rekommenderad
Laddhybrider (73)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

En SUV utan kompromisser

Toyota RAV4 laddhybrid är en lyxig SUV som kombinerar det bästa av två världar. Du kan mestadels köra på den tysta och miljövänliga elmotorn och när det behövs kopplas den kraftfulla förbränningsmotorn på vilket ger dig en exceptionell räckvidd.

Designen är stilren, modern och elegant med snygga detaljer som gör intryck. Du har gott om plats inuti kupén för en bekväm körupplevelse oavsett hur långt du ska åka.

Tack vare T-Mate får du en säkrare resa. T-Mate innebär att du får en hel rad med säkerhetsfunktioner som skyddar både dig och din omgivning mot olyckor. Systemet kan bland annat upptäcka fotgängare, mopedister och andra bilar och nödbromsa. Du får även uppdateringar om trafikhändelser direkt på den digitala förardisplayen.

Köp en Toyota RAV4 begagnad på Carla

Köp en Toyota RAV4 hybrid begagnad här på Carla. Du köper enkelt bilen direkt online och vi levererar den hem till din uppfart helt gratis. Du får provköra den i lugn och ro under 14 dagar och kan när som helst ångra ditt köp, då hämtar vi upp den igen utan kostnad.

Du kan alltid känna dig trygg med att din begagnade Toyota RAV4 är i toppskick. Vi inspekterar den enligt en kontrollista på över 280 punkter för att säkerställa att den är bästa möjliga skick när du får den.

Toyota RAV4 pris

En begagnad Toyota RAV4 kostar i snitt runt 330 000 kronor men priset varierar en hel del och beror bland annat på bilens årsmodell, hur många mil den har gått samt vilken utrustning den har. Ska du köpa en ny Toyota RAV4 Plug in hybrid börjar priset på cirka 400 000 kronor och går uppåt.

Toyota RAV4 laddhybrid specifikationer

  • Räckvidd: Upp till 75 km på el
  • Hästkrafter: 225 hk
  • Acceleration: 0-100 km/h på 6 sekunder

Kontakta oss!

Behöver du hjälp eller vill veta mer om någon av våra bilar är du välkommen att kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hej@carla.se.

Utforska alla våra begagnade laddhybrider i lager.

Vanliga frågor och svar om Toyota RAV4 Plug in hybrid

Är Toyota RAV4 en bra bil?

Toyota RAV4 är en perfekt familjebil med gott om plats. Den har fått bra betyg i många tester och blivit utnämnd till en av Sveriges säkraste bilar.

Hur mycket drar en RAV4 hybrid?

En Toyota RAV4 hybrid drar 5,6 l/100km vid blandad körning.

Vad kostar en Toyota RAV4 laddhybrid?

Toyota RAV4 hybrid har ett pris från cirka 400 000 kronor som ny. En begagnad har ett pris på runt 330 000 kronor beroende på tillverkningsår och miltal.

Har Toyota RAV4 laddhybrid dragkrok?

Ja, Toyota RAV4 laddhybrid har dragkrok och får dra 1 650 kg.