Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad Mitsubishi Outlander laddhybrid

Här ser du alla våra begagnade Mitsubishi Outlander hybrider till salu. Köp din nästa bil direkt online hos oss. Vi levererar bilen hem till dig gratis och du får provköra den i 14 dagar.
Det ingår även fri retur, minst 12 månaders garanti samt sommar- och vinterdäck.

Mitsubishi Outlander (1)
Rekommenderad
Mitsubishi Outlander (1)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Mitsubishi Outlander PHEV – En populär SUV

Mitsubishi Outlander PHEV är en laddhybrid i SUV-modell som erbjuder gott om utrymme och hög körkomfort. Detta var faktiskt en av de allra första laddhybriderna som kom till Sverige när den lanserades 2013. Sedan dess har Mitsubishi Outlander hybrid blivit en populär bil som har en sportig design med många tekniska funktioner som underlättar din körning och ger säkerhet i världsklass.

Mitsubishi Outlander har en lång räckvidd på el med upp till 40 km och du laddar batteriet på upp till 3,5 timme. Övergången mella el- och fossilmotor är mjuk och smidig och något som utmärker sig är dämpningen som gör den behaglig att köra även på vägar av sämre kvalitet.

Mitsubishi Outlander pris

En begagnad Outlander från Mitsubishi ligger i snitt på ett pris runt 250 000-300 000 kronor. Priset beror bland annat på bilens tillverkningsår och miltal samt vilken utrustning bilen har. För en ny version av bilen börjar priserna på runt 300 000 kronor för grundmodellen. Detta är med andra ord en prisvärd familjebil.

Se alla våra begagnade laddhybrider i lager.

Köp en Mitsubishi Outlander begagnad på Carla

Istället för att åka runt till olika bilhandlare eller behöva känna dig otrygg när du köper en begagnad bil privat kan du snabbt och enkelt köpa en Mitsubishi Outlander begagnad här på Carla – Överraskande enkelt, hela vägen hem till dig!

Du klickar hem den bil du är intresserad av och vi levererar den gratis direkt till din uppfart. Du får testa bilen hemma i lugn och ro i upp till 14 dagar och kan göra ett kvalificerat beslut för om detta är rätt bil för dig. Känns det inte rätt hämtar vi upp bilen igen helt kostnadsfritt.

Mitsubishi Outlander Plug in hybrid specifikationer

  • Räckvidd: Upp till 40 km på el
  • Laddning: Upp till 3,5 timme
  • Drivmedel: Bensin
  • Hästkrafter: 170 hk

Vi hjälper dig!

Har du några frågor eller vill veta mer om någon av våra begagnade elbilar är du välkommen att kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hej@carla.se.

Vanliga frågor och svar om Mitsubishi Outlander hybrid

Är Outlander en bra bil?

Mitsubishi Outlander PHEV är en prisvärd SUV som blivit populär i Sverige. Den fungerar perfekt som en vardagsbil och körs lika bra inne i stan som på landsvägar. Den är lättkörd och mjuk och utrustad med flertalet säkerhetsfunktioner.

Hur långt går en Outlander på el?

En Mitsubishi Outlander Plug-in hybrid går upp till 40 km på el innan förbränningsmotorn kopplas på.

Hur mycket drar en Mitsubishi Outlander?

En Mitsubishi Outlander drar ungefär 1.7 liter/100 km.