Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad BMW X5 laddhybrid

Se våra annonser med begagnade BMW X5 hybrider och köp din nästa bil online idag. Hos oss ingår det alltid gratis hemleverans direkt till din uppfart, provkörning i 14 dagar och fri retur. Dessutom ingår rulla ut-försäkring under provkörningsperioden, minst 12 månaders garanti samt både sommar- och vinterdäck.

BMW (32)
Rekommenderad
BMW (32)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

En lyxig SUV med harmoniska köregenskaper

BMW X5 är en lyxig SUV som erbjuder gott om utrymme, mängder med tekniska funktioner och en hög prestanda. En perfekt familjebil som passar för både stadskörning och längre körningar tack vare kombinationen av elmotor och förbränningsmotor. Du kan köra upp till 110 km på ren el och det tar upp till 4,5 timmar att ladda bilen fullt.

När det kommer till BMW X5 och bagageutrymme ligger volymen på 500-1720 liter, med andra ord har du gott om plats för all typ av packning. Även i kupén finns det mycket utrymme för att du ska få en harmonisk körupplevelse. Tekniska funktioner som underlättar körningen är bland annat BMW Live Cockpit Professional, Driving Assistant Professional och Parking Assistant.

Köp en BMW X5 begagnad på Carla

Här på Carla hittar du flera begagnade BMW X5 till salu. Vi vill förändra bilbranschen så hos oss köper du en begagnad BMW X5 lika enkelt som du köper ett par skor på nätet. Välj din bil och klicka på köp, fyll i den efterfrågade informationen och betala kontant eller ansök om ett billån, sedan är allt klart och bilen levereras direkt hem till dig.

Har du en bil sen tidigare kan du byta in den och betalar då endast mellanskillnaden. Vi hämtar upp din gamla bil samtidigt som vi levererar din nya – väldigt smidigt! Du får dessutom alltid provköra din nya bil i upp till 14 dagar och kan när som helst under denna period ångra ditt köp.

BMW X5 hybrid pris

Priset för en BMW X5 laddhybrid som är ny ligger runt 900 000 kronor beroende på utrustning. För en begagnad BMW X5 hybrid ligger priserna i snitt runt 600 000-800 000 kronor men dessa priserna varierar en hel del och beror bland annat på bilens tillverkningsår och hur många mil bilen har gått.

BMW X5 laddhybrid specifikationer

  • Räckvidd: Upp till 110 km på el
  • Laddning: Upp till 4,5 timmar för fulladdning
  • Hästkrafter: 489 hk
  • Acceleration: 0-100 km/h på 4,8 sekunder

Undrar du något?

Har du några frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hej@carla.se.

Vanliga frågor och svar om BMW X5

Hur mycket kostar en BMW X5?

För en ny BMW X5 ligger priset på runt 900 000 kronor. För en begagnad ligger priset i snitt runt 600 000-800 000 kronor.

Är BMW X5 en bra bil?

BMW X5 är en kraftfull bil som fått bra betyg i flera tester. Det är en bil i SUV-klassen som passar dig som vill ha gott om plats och hög komfort.

Hur långt går BMW X5 på el?

En BMW X5 går upp till 110 km på el.

Vad drar en BMW X5 hybrid?

Bränsleförbrukningen ligger på 9,9-8,5 l/100 km.