Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad KIA Niro laddhybrid

Se vårt utbud av begagnade KIA Niro Plug-in hybrider och hitta din nästa bil idag. Köp direkt online med gratis hemleverans, fri retur, provkörning i 14 dagar och minst 12 månaders garanti. Även sommar- och vinterdäck ingår.

Kia Niro (6)
Rekommenderad
Kia Niro (6)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Unik design och effektiv körning

KIA Niro laddhybrid är en nytänkande bil med distinkt design som ger bilen dess unika karaktär. Exteriören har rena och följsamma linjer som möts av interiörens mjuka uttryck. Du får en praktisk laddhybrid som kombinerar den miljövänliga och tysta elmotorn med den kraftfulla förbränningsmotorn. Dessutom kommer KIA Niro Plug-in hybrid med en mängd tekniska funktioner som gör körningen säker och effektiv.
Vill du ha fler funktioner än standardutrustningen ska du välja KIA Niro Advanced.
Är du ute efter en renodlad elbil kan du även kolla på våra KIA e-Niro på lager.

Köp en KIA Niro hybrid begagnad här på Carla

En begagnad KIA Niro laddhybrid köper du enklast online här på Carla. Välj bilen du är intresserad av och klicka på köp. Har du en bil sedan tidigare kan du byta in denna så drar vi av värdet för den på priset för din KIA Niro hybrid. Betala kontant eller ansök om finansiering och välj sedan när du önskar få din leverans.
Vi levererar bilen gratis direkt hem till dig och hämtar samtidigt upp din gamla bil om du lämnat den på inbyte. Du får provköra din bilen i 14 dagar och skulle du inte vara nöjd kan du häva köpet. Då hämtar vi upp den igen hemma hos dig helt gratis.

Ett tryggt köp!

Att köpa en KIA Niro begagnad hos oss är ett tryggt köp. Vi kontrollerar varje bil med största noggrannhet så att den är i sitt bästa skick när du får den. Läs mer om vår kvalitetsgaranti här.

KIA Niro pris

Priset på en KIA Niro som är ny börjar på 340 000 kronor och går uppåt beroende på utrustning. En begagnad KIA Niro laddhybrid ligger i genomsnitt runt 200 000-300 000 kronor hos oss på Carla. Priset varierar en del bland annat beroende på tillverkningsår för bilen, hur många mil bilen har gått och bilens utrustning.

Kontakta oss för mer information

Vill du veta mer om någon av våra begagnade laddhybrider? Kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hej@carla.se.

KIA Niro Plug in hybrid specifikationer

Räckvidd elmotor: Upp till 65 km
Batterikapacitet: 11,2 k!h
Hästkrafter: 183 hk

FAQ

Hur mycket kostar en Kia Niro?

En ny KIA Niro kostar från 340 000 kronor. En KIA Niro som är begagnad kostar i genomsnitt cirka 200 000-300 000 kronor.

Hur långt går en Kia Niro på el?

En KIA Niro laddhybrid har en räckvidd på upp till 65 km med elmotorn.

Är Kia Niro en bra bil?

KIA Niro Plug-in hybrid har fått bra betyg i många tester och är en av Sveriges mest sålda bilar. Den passar dig som vill köra miljövänligt mestadels men ha tryggheten att komma långt med förbränningsmotorn.