Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad Kia Sorento laddhybrid

Se vårt utbud av begagnade Kia Sorento och köp din bil direkt online. Vi levererar bilen direkt hem till din uppfart och du får provköra hemma i lugn och ro under 14 dagar. Vill du ångra ditt köp hämtar vi upp bilen igen helt kostnadsfritt. I ditt köp ingår rulla ut-försäkring under provkörningsperioden, minst 12 månaders garanti samt sommar- och vinterdäck.

Kia Sorento (3)
Rekommenderad
Kia Sorento (3)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Sjusitsig SUV med plats för hela familjen

Sorento från Kia är en stor familjebil med gott om plats, elegant design och mängder av säkerhetsfunktioner. Sorento har faktiskt fått högsta säkerhetsbetyget i Euro NCAP:s säkerhetstester. Du kan enkelt omvandla kupén och få fram sju sittplatser när detta behövs. Behöver du istället maximera utrymmet för packning har Kia Sorento ett bagageutrymme på hela 1988 liter när du fäller den andra och tredje sätesraden.

Kia Sorento laddhybrid har en räckvidd på upp till 57 kilometer med el. När du kör längre än så går bilen automatiskt över till hybriddrift. Teknik i framkant ger dig en smidig och komfortabel körupplevelse både när du kör i stadstrafik och på landsvägar.

Sorento kommer i flera versioner att välja på:

  • Kia Sorento Action
  • Kia Sorento Advance
  • Kia Sorento Advance Plus
  • Kia Sorento Advance Plus Panorama

Köp en Kia Sorento begagnad

Här på Carla kan du köpa en begagnad Kia Sorento till bra pris. Alla våra begagnade bilar är noggrant testade och kvalitetssäkrade för att du ska kunna känna dig trygg med ditt köp. Du klickar hem din bil direkt online så levererar vi den gratis hem till din uppfart och du kan provköra den i lugn och ro under 14 dagar. Känns det inte rätt kan du ångra ditt köp så hämtar vi upp bilen igen.

Se alla våra begagnade KIA laddhybrider i lager.

Kia Sorento pris

En Kia Sorento hybrid har ett pris på runt 500 000 kronor som ny men detta priset varierar en hel del beroende på vilken version du väljer. För en begagnad Kia Sorento laddhybrid är priset i snitt runt 300 000 kronor men även detta beror på vilken version det är samt bilens tillverkningsår och miltal.

Kia Sorento Plug in hybrid specifikationer

  • Räckvidd: Upp till 57 km på el
  • Toppfart: 202 km/h
  • Acceleration: 0-100 km/h på 9,2 sekunder

Kontakta oss om du vill veta mer

Vill du veta mer om någon av våra begagnade elbilar? Tveka inte att kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hej@carla.se.

Vanliga frågor och svar om Kia Sorento Hybrid

Är en Kia Sorento en bra bil?

Sorento laddhybrid är en bil som imponerar. Detta är en trevlig och prisvärd SUV med gott om utrymme och hög komfort. Här får du mycket bil för pengarna.

Vad kostar en ny Kia Sorento?

Priset på en ny Kia Sorento ligger runt 500 000 kronor. En begagnad Kia Sorento Plug-in hybrid har ett pris i snitt på runt 300 000 kronor.

Vad drar Kia Sorento Hybrid?

En Kia Sorento Plug in drar 1,6 l/100 km.

Hur långt går Kia Sorento på el?

En Kia Sorento Plug in hybrid går upp till 57 km på el.

Hur mycket får man dra med en Kia Sorento

Kia Sorento har en dragvikt på 2500 kg.