Värdera din bil gratis här - Till värdering
hero image
hero image

Köp begagnad Kia Sportage Plug-in hybrid

Här på Carla hittar du begagnade Kia Sportage till salu. Köp online hos oss med gratis hemleverans, provkörning i 14 dagar och fri retur.
Det ingår rulla ut-försäkring under provkörningsperioden, minst 12 månaders garanti samt sommar- och vinterdäck.

Kia (27)
Rekommenderad
Kia (27)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

En rymlig SUV med modern design

Sportage från Kia är en prisvärd SUV med gott om plats för hela familjen. Den har en modern design med distinkta detaljer som ger bilen ett elegant uttryck.

Du får dubbla panoramaskärmar och en interiör där användarvänlighet möter snygg design. Med tekniska funktioner som autobroms, adaptiv farthållare, fjärrstyrd parkering och dödavinkelnassistans får du en säker körupplevelse varje gång.

Kia Sportage Plug-in hybrid har en räckvidd på upp till 70 km på el innan förbränningsmotorn tar vid. Att ladda bilen fullt tar ungefär mellan 2-4 timmar beroende på laddare.

Kia Sportage pris

Priset för en Kia Sportage som är ny börjar runt 400 000 kronor och beror bland annat på vilken version du väljer. För en begagnad Kia Sportage ligger priserna i snitt runt 250 000-300 000 kronor där priset beror på version, årsmodell och hur många mil bilen har gått.

Köp en Kia Sportage begagnad

Här på Carla är det hur enkelt som helst att köpa en Kia Sportage begagnat. Du behöver inte åka runt till massa olika bilhandlare eller känna otryggheten med att köpa en begagnad bil av en privatperson, utan klickar helt enkelt hem bilen direkt online.

Din begagnade Kia Sportage levereras direkt till din garageuppfart gratis och du får provköra den i 14 dagar. Känns allt inte hundra kan du ångra ditt köp utan någon extra kostnad. Det ingår dessutom alltid minst 12 månaders garanti i ditt köp.

Kia Sportage laddhybrid specifikationer

  • Räckvidd: Upp till 70 km
  • Hästkrafter: 193 hk
  • Acceleration: 0-100 km/h på 8,3 sekunder

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om någon av våra bilar eller har du några andra frågor? Tveka inte att kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hej@carla.se.

Vanliga frågor och svar om Kia Sportage hybrid

Hur långt går Kia Sportage hybrid på el?

En Kia Sportage Plug-in hybrid har en räckvidd på upp till 70 km på el.

Hur mycket drar Kia Sportage Plug-In Hybrid?

En Kia Sportage Plug-In Hybrid drar 6,4 liter/100 km.

Hur bra är Kia Sportage laddhybrid?

En Kia Sportage laddhybrid är en rymlig SUV med elegant design och flera moderna tekniska funktioner. Den har fått bra betyg i många tester och är en trygg och säker familjebil som är bekväm att köra.

Vad kostar Kia Sportage laddhybrid?

Priset för en Kia Sportage laddhybrid börjar på runt 400 000 kronor som ny. En begagnad kostar i snitt runt 250 000-300 000 kronor.

Vad har Kia Sportage för mått?

Längd 451 cm, bredd 187 cm, höjd: 165 cm.
Markfrigång: 17 cm.

Vad har Kia Sportage för bagagevolym?

Kia Sportage har ett bagageutrymme på 540 - 1 776 liter.