Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
hero image
hero image

Köp begagnad Kia e-Soul elbil

Se alla våra begagnade Kia e Soul här och köp din bil online hos oss. Vi levererar bilen gratis till din uppfart och du får provköra den i lugn och ro under 14 dagar. Det ingår fri retur och rulla ut-försäkring under provperioden samt minst 12 månader garanti.

Kia (23)
Rekommenderad
Kia (23)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

En elbil utöver det vanliga

Kia e Soul är en liten men tuff crossover med ett lyxigt uttryck. Här får du en bil som erbjuder hög komfort och säkerhet och som ger en smidig körupplevelse. Detta är en pigg och livfull bil som trots sin kompakta design har gott om utrymme inne i kupén. Bilen kommer med flertalet tekniska funktioner såsom Head-Up-Display, Kia Live, Kia Connect, filhållningsassistans och dödavinkelnvarning som gör din tid i bilen både enklare, bekvämare och säkrare.

Räckvidden för för en Kia e soul long range ligger på upp till 45 mil. Det finns även modellen Kia e soul mid range som är en billigare variant och som då har en räckvidd på upp till 28 mil. Du kan ladda upp till 80 procent på drygt 40 minuter innan du beger dig ut på vägarna igen.

Kia e Soul pris

Priset för en ny e Soul från Kia ligger vanligen mellan 400 000-500 000 kronor vilket innebär att den är lite billigare än sitt syskon Kia e-Niro. Priset för en Kia e-Soul som är begagnad ligger runt 300 000-400 000 kronor där priset styrs av bilens tillverkningsår, miltal och skick.

Köp en Kia e-Soul begagnad hos oss

Hos oss på Carla är det enkelt att köpa en Kia e-Soul som är begagnad. Se våra annonser och klicka in på den bil du är intresserad av. Du väljer om du vill betala kontant eller ansöka om ett billån och vi levererar sedan bilen hem till dig så du får provköra den i 14 dagar.

Alla begagnade elbilar som du hittar hos oss på Carla har genomgått en noggrann inspektion med en kontrollista på över 280 punkter så du ska kunna känna dig helt trygg med ditt köp.

Kia e Soul specifikationer

  • Räckvidd: Upp till 450 km
  • Laddning: Upp till 80 % på 40 minuter
  • Hästkrafter: 204 hk
  • Acceleration: 0-100 km/h på 7,9 sekunder
  • Toppfart: 167 km/h

Kontakta oss för mer information

Undrar du något eller vill veta mer om någon av våra bilar? Kontakta oss via vår chatt, på telefon 08 - 792 01 01 eller genom att mejla hej@carla.se.

Vanliga frågor och svar om Kia e-Soul

Är Kia e-Soul en bra bil?

Kia e-Soul är en elbil som fått bra betyg i många tester. Det är en kompakt men bekväm bil som är enkel att köra och erbjuder lång räckvidd. Körningen är tyst och följsam och tack vare flera säkerhetsfunktioner kan du känna dig trygg bakom ratten.

Vad kostar en Kia e Soul?

En begagnad Kia e-Soul har ett pris på runt 300 000-400 000 kronor i snitt.

Hur långt går en Kia e Soul elbil?

Räckvidden ligger på upp till 45 mil för en Kia e-Soul Long Range och upp till 28 mil för en Kia e-Soul Mid Range.