Räntekampanj - Endast 6,69% ränta på utvalda bilar! Till erbjudandet
hero image
hero image

Köp begagnad KIA e-Niro

Köp en begagnad KIA e-Niro online här på Carla. Vi har flera e-Niro från KIA att välja på som du enkelt kan köpa direkt online. I köpet ingår alltid gratis hemleverans, fri retur och provkörning i 14 dagar samt minst 12 månaders garanti!

Kia e-Niro (4)
Rekommenderad
Kia e-Niro (4)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

Populär elbil laddad med positiv energi

KIA e-Niro är en populär SUV som faktiskt var en av de mest sålda elbilarna i Sverige under 2022. Den finns i sitt grundutförande men också som KIA e-Niro Advanced och KIA e-Niro Advanced plus.

Är du ute efter en laddhybrid kan du se våra Kia Niro på lager.

Innovativa funktioner

E-Niro från KIA är fulladdad med innovativa funktioner som gör din vardag lite enklare, såsom fjärrstyrd parkering, Highway Driving Assist och KIA Connect. Räckvidden når ända upp till imponerande 460 km.

Snabbladdning på 54 minuter

Med snabbladdning kan du få upp till 80 procent batteri på 54 minuter så du alltid kan ta dig hela vägen även när du ska längre sträckor. Att ladda batteriet fullt tar cirka 11-5-17,5 timmar beroende på laddbox.

Halvkombi med hög komfort

Kia e-Niro är en praktisk halvkombi som erbjuder ett stort bagageutrymme och gott om plats i kupén. Den är lätt att köra och med körläget Eco och Sport kan du anpassa bilen efter vilket behov du har för tillfället.

Interiören är elegant och stilren med en hög komfort som gör att du sitter bekvämt hela resan, oavsett om du kör eller är passagerare.

Begagnad Kia e-Niro på Carla

Vill du köpa en KIA e-Niro begagnad gör du det enkelt online här på Carla. Vi startade vår resa med visionen om att göra det lika enkelt att köpa en bil online som att köpa ett par skor. Därför är det bara att välja bil och klicka på köp. Du signerar avtalet med Bank-ID och sedan är allt klart!

Alla begagnade bilar som du hittar hos oss är noggrant inspekterade och kontrollerade av våra experter. Vi går igenom en kontrollista på över 280 punkter för att garantera att bilen är i sitt bästa skick när du får den. Dessutom ingår det alltid minst 12 månaders bilgaranti i ditt köp.

Fri hemleverans och retur

När du köpt en begagnad KIA e-Niro hos oss levererar vi den direkt hem till din dörr gratis. Du får provköra i 14 dagar och kan känna efter om detta är en bil som passar dig och uppfyller dina behov. Under dessa dagar ingår en rulla ut-försäkring från IF.

Vill du ångra ditt köp hör du bara av dig till oss så hämtar vi upp bilen igen – helt kostnadsfritt!

KIA e-Niro pris

Här på Carla kan du hitta en begagnad KIA e-Niro för runt 300 000-400 000 kronor. Priset beror bland annat på vilket år bilen tillverkades och hur långt den har gått. En ny variant av denna bil har ett startpris på runt 500 000 kronor.

Kia e-Niro elbil specifikationer

Räckvidd: Upp till 460 km
Laddning: Upp till 80 % på 54 minuter
Fulladdad: 11,5-17,5 timmar

Har du en fråga om någon av våra bilar eller vill ha hjälp med ditt bilköp är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, telefon eller mejl!