Räntekampanj från 5,49% på utvalda bilar - Till kampanjen
VW id4
VW id4
Volkswagen logo

Köp begagnad Volkswagen ID.4

Letar du efter en begagnad ID.4? Här på Carla har vi ett brett utbud av begagnade Volkswagen ID.4. En rymlig SUV med fantastisk räckvidd. Köp eller finansiera din VW ID.4 idag. I köpet ingår gratis hemleverans, fri retur och minst 12 månaders garanti. Du får provköra den i 14 dagar!Hello, this a test.

Volkswagen ID.4 (5)
Rekommenderad
Volkswagen ID.4 (5)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder

ID.4 - Nästa generations elbil

Volkswagen ID.4 är en av de mest köpta elbilarna i Sverige och detta är inte så konstigt. ID.4 är nästa generations elbil med sin djärva design och smarta funktioner baserade på innovativ teknik. Den drivs till hundra procent på el vilket innebär en nästintill helt tyst körupplevelse och minimal påverkan på miljön.

Mer kraft med Volkswagen ID.4 GTX

Vill du ha en bil med ännu mer kraft ska du välja sportversionen Volkswagen ID.4 GTX. Den har en motor till och fyrhjulsdrift som gör att den klarar av att köra även i tuffare terränger och på olika underlag. Den vanliga Volkswagen ID.4 har en motor bak och är bakhjulsdriven.

Du kan köpa Volkswagen ID 4 online hos oss

Hos oss på Carla kan du enkelt köpa en begagnad Volkswagen ID.4 eller ID.4 GTX direkt online. Du klickar bara på köp och fyller i lite information om dig själv. Välj om du vill betala bilen kontant eller ansöka om ett billån. Kom ihåg att du även kan byta in din gamla bil så drar vi värdet för den på priset för den nya.

Din begagnade Volkswagen ID.4 levereras direkt hem till din dörr inom några dagar. Du får provköra den i 14 dagar och kan på så vis i lugn och ro bestämma dig för om detta är rätt bil för dina behov. Vill du ångra ditt köpa hör du bara av dig till oss så hämtar vi upp den igen.

Volkswagen ID.4 pris

Ska du köpa en VW ID.4 som är ny börjar priserna runt 580 000 kronor. För en ny ID.4 GTX är priset något högre och börjar på runt 630 000 kronor. En VW ID.4 begagnad ligger hos oss i snitt på mellan 400 000-500 000 kronor.

Köp en begagnad ID.4 i bra skick

Alla våra begagnade Volkswagen ID.4 är noggrant kontrollerade och testade efter en kontrollista på över 280 punkter. Detta för att garantera att bilen är i sitt bästa skick när du får den. Du kan läsa mer om hur vi kontrollerar kvaliteten på våra bilar här.

Vill du veta mer om hur vi kontrollerar kvaliteten på våra begagnade elbilar eller har några andra frågor är du välkommen att kontakta oss på 08-792 01 01, hej@carla.se eller via vår chat.

Vanliga frågor

Hur lång räckvidd har Volkswagen ID.4?

Räckvidden för Volkswagen ID.4 är mellan 496-525 km, beroende på utförande, så du kan enkelt åka på längre resor utan att behöva oroa dig för laddning.

Kan man snabbladda ID.4?

Ja, det går att snabbladda din ID.4. En snabbladdning på upp till 80 procent tar cirka 33 minuter. En full normal laddning tar cirka 8 timmar beroende på vilken laddbox du har.

Har ID4 dragkrok?

Ja, Volkswagen ID.4 kommer med dragkrok som tillval.

Vad är dragvikten för Volkswagen ID.4?

ID.4 har en dragvikt på mellan 750-1200 kg, beroende på utförande.

Hur stort bagageutrymme har Volkswagen ID. 4?

Volkswagen har ett generöst bagageutrymme på 543 liter. Skulle det vid något tillfälle inte räcka så kan du få ett totalt lastutrymme på hela 1575 liter om du fäller sätena där bak.