Sveriges bästa priser på Lynk & Co | Nu med fri service och kampanjränta
Filter

Köp begagnad Volkswagen ID.4

Här på Carla har vi ett brett utbud av begagnade Volkswagen ID.4. En rymlig SUV med mycket räckvidd. Köp eller finansiera din VW ID.4 idag. I köpet ingår gratis hemleverans, fri retur och minst 12 månaders garanti. Du får provköra den i 14 dagar!
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sommar- och vinterhjul ingår alltid

Nästa generations elbil

Volkswagen ID.4 är en av de mest köpta elbilarna i Sverige och detta är inte så konstigt. ID.4 är nästa generations elbil med sin djärva design och smarta funktioner baserade på innovativ teknik. Den drivs till hundra procent på el vilket innebär en nästintill helt tyst körupplevelse och minimal påverkan på miljön.

Räckvidden på Volkswagen elbil ID.4 är upp till imponerande 50 mil så du kan enkelt åka på längre resor utan att behöva oroa dig för laddning. En snabbladdning på upp till 80 procent tar cirka 33 minuter. En full laddning tar cirka 8 timmar beroende på laddbox.

Mer kraft med Volkswagen ID.4 GTX

Vill du ha en bil med ännu mer kraft ska du välja sportversionen Volkswagen ID.4 GTX. Den har en motor till och fyrhjulsdrift som gör att den klarar av att köra även i tuffare terränger och på olika underlag. Den vanliga Volkswagen ID.4 har en motor bak och är bakhjulsdriven.

Du kan köpa Volkswagen ID 4 online hos oss

Hos oss på Carla kan du enkelt köpa en begagnad ID.4 GTX eller ID.4 direkt online. Du klickar bara på köp och fyller i lite information om dig själv. Välj om du vill betala bilen kontant eller ansöka om ett billån. Kom ihåg att du även kan byta in din gamla bil så drar vi värdet för den på priset för den nya.

Din begagnade ID.4 levereras direkt hem till din dörr inom några dagar. Du får provköra den i 14 dagar och kan på så vis i lugn och ro bestämma dig för om detta är rätt bil för dina behov. Vill du ångra ditt köpa hör du bara av dig till oss så hämtar vi upp den igen.

Volkswagen ID.4 pris

Ska du köpa en VW ID.4 som är ny börjar priserna runt 580 000 kronor. För en ny ID.4 GTX är priset något högre och börjar på runt 630 000 kronor. En VW ID.4 begagnad ligger hos oss i snitt på mellan 400 000-500 000 kronor.

Köp ID.4 begagnad i bra skick

Alla våra begagnade Volkswagen ID.4 är noggrant kontrollerade och testade efter en kontrollista på över 280 punkter. Detta för att garantera att bilen är i sitt bästa skick när du får den. Du kan läsa mer om hur vi kontrollerar kvaliteten på våra bilar här.

Vill du veta mer om hur vi kontrollerar kvaliteten på våra begagnade elbilar eller har några andra frågor är du välkommen att kontakta oss på 08-792 01 01, hej@carla.se eller via vår chat.

Volkswagen ID.4 Specifikationer

Räckvidd: 496-525 km
Snabbladdning: 80 % på cirka 33 minuter
Full laddning: Cirka 8 timmar
Bagagerumsvolym: 1,575 l