Värdera din bil gratis här! Till värdering
Passat
Passat
Volkswagen logo

Köp begagnad Volkswagen Passat

Se vårt utbud av begagnade Volkswagen Passat GTE här. En rymlig laddhybrid med hög komfort. Köp eller finansiera en Volkswagen hybrid Passat online. Du får gratis hemleverans, fri retur, provkörning i 14 dagar och minst 12 månaders garanti.

Volkswagen (28)
Rekommenderad
Volkswagen (28)
Gratis hemleverans i hela Sverige
14 dagar öppet köp och fri retur
Sveriges nöjdaste bilkunder
Använd din bil som inbyte
Vi tar emot både el- och fossildrivna bilar.

Volkswagen hybrid Passat underlättar vardagen

Tack vare kombinationen av en kraftfull förbränningsmotor och en tyst elmotor är Volkswagen Passat hybrid en miljövänlig bil som passar lika bra för stadskörning som för längre resor. Bilen har batterikapacitet på 13 kWh vilket ger räckvidd på upp till 6 mil sedan tar förbränningsmotorn över helt sömlöst så att du kan ta dig hela vägen fram. Att ladda batteriet fullt hemma tar cirka 4 timmar.

Volkswagen Passat variant GTE är en rymlig kombi med en modern exteriör och en genomtänkt interiör. Den har flera smarta funktioner som underlättar i vardagen, bland annat röststyrning som innebär att du bara kan säga vad du vill den ska göra såsom att styra musiken eller ringa någon. Andra nyttiga funktioner är adaptiv farthållare, parkeringsassistans och flera säkerhetssystem som gör att du kan slappna av bakom ratten och få en härlig körupplevelse.

Köp Volkswagen Passat GTE begagnad online

Volkswagen GTE Passat köper du enkelt online här på Carla. Vi levererar bilen direkt hem till dig helt kostnadsfritt och du får provköra den i 14 dagar. Om detta inte känns som rätt bil för dig kan du ångra ditt köp under denna period och vi hämtar upp bilen igen helt kostnadsfritt.

För oss är det viktigt att du känner dig helt trygg med ditt köp av en begagnad Volkswagen passat laddhybrid. Därför kontrollerar vi alltid bilen noggrant så att den är nästintill som ny när du får den. Vi gör allt från att testa batteriet till att kontrollera bromsarna och över 280 andra saker på bilen.

Volkswagen Passat pris

En ny Volkswagen Passat GTE har ett startpris på runt 500 000 kronor. För en Volkswagen Passat begagnad ligger priserna i genomsnitt på runt 200 000-300 000 kronor hos oss på Carla. Priset varierar beroende på många faktorer såsom bilens årsmodell, körsträcka, skick och utrustning.

Byt in din gamla bil

Hos oss kan du även byta in din gamla bil oavsett om det är en elbil eller inte. Vi värderar den och drar sedan av det värdet på priset för din nya. Samtidigt som vi lämnar den nya bilen hämtar vi upp din gamla.

Volkswagen Passat GTE Specifikationer

Räckvidd elmotor: 60 km
Batterikapacitet: 13 kWh
Full laddning: Cirka 4 timmar
Drivmedel förbränningsmotor: Bensin

Kontakta oss om du har frågor

Har du några frågor om hur det fungerar att köpa en bil hos oss eller vill veta mer om någon av våra begagnade elbilar är du välkommen att kontakta oss. Du når oss på 08-792 01 01 eller hej@carla.se samt via vår chat.